Obavijesti

Sport

Komentari 14

Firme se odazvale za spas KK Zadra: Sakupili milijune

Firme se odazvale za spas KK Zadra: Sakupili milijune
1

Gradonačelnik Zadra Zvonimir Vrančić pozvao je zadarske firme da daju novac i spase košarkaški klub Zadar od propasti. Odazvalo ih se oko 35

VIDEO

Od pedesetak pozvanih, 35 predstavnika zadarskih firmi odazvalo se pozivu gradonačelnika Zvonimira Vrančića da daju novac i spase KK Zadar od propasti.
- Sakupljeno je nekoliko milijuna - kazao je Vrančić, dodajući kako neće odavati iznose koje je pojedina firma odlučila izdvojiti.
- Neke firme su odabrale donaciju, neke sponzorstvo, a neke reklamiranje. Klub se obvezao da će maksimalno smanjiti troškove i u budućnosti raditi s onoliko novca koliko imaju, a ne trošiti više nego što mogu.
Zadar je u dugu 40 milijuna kuna, dok je iznos Ciboninih dugovanja 64 milijuna. Na pitanje smatra li da će i gradonačelnik Zagreba Bandić reagirati slično za spas kluba, Vrančić je rekao:
- Ja se ni na koji način ne uspoređujem s Milanom Bandićem ni s bilo kojim drugim gradonačelnikom, a i teško je uspoređivati Zadar s nekim drugim gradom - kazao je Vrančić i zaključio kako će grad ponovno pomoći klubu ako to bude potrebno. Iz gradskog proračuna će se za Zadar izdvojiti 200 tisuća kuna.
- Ovu sezonu moramo preživjeti, a onda kreće borba za povratak povjerenja sponzora. Klubu treba desetak milijuna kuna kako bi u sljedeću sezonu ušao bez dugova iz ove - kazao je direktor kluba Zdenko Mičić.
Igrači nisu dobili plaću od studenog, a Mičić je najavio nastavak pregovora da izdrže barem do kraja sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića