Obavijesti

Sport

Komentari 10

Cure detalji 'Instagram lopova': Objava koja je koštala 3 mil. kn

Cure detalji 'Instagram lopova': Objava koja je koštala 3 mil. kn
1

John Terry u veljači je objavio fotografiju sa suprugom na francuskom skijalištu. Bio je to jasan znak provalnicima da je vila prazna i da se slobodno posluže ekskluzivnim nakitom, a sa suđenja sada izlaze detalji

VIDEO

Provalnici su Johna Terryja i njegovu suprugu Toni olakšali za nevjerojatnih tri milijuna kuna vrijedan nakit i dizajnerske torbice nakon što im je bivši engleski kapetan 'javio' da ga nema kod kuće. Bilo je to u veljači ove godine kada je Terry na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa suprugom na skijanju u Francuskoj.

'Divnih nekoliko dana na skijanju s obitelji', napisao je John i tako svijetu objavio da je njegova pet milijuna funti vrijedna vila - prazna.

 

Great few days away Skiing with the family 🎿❄️ @toniterry26 🇫🇷

Objavu dijeli John Terry (@johnterry.26)

Nekoliko sati kasnije stigla je i kazna, u vilu su provalili vješti lopovi i pokrali skupocjeni nakit i torbice njegove supruge. Četveročlana banda lopova ubrzo je i uhićena, a sada u javnost cure i detalji provale, imena provalnika, cifre ukradenih stvari... Između ostalog vrijednost ukradenih torbica Johnove supruge procijenjena je na 126.000 funti (više od milijun kuna), a ukradena su i potpisana prva izdanja knjiga o Harryju Potteru vrijedne oko 150 tisuća kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako su provalnici znali da nikoga nema doma, a znali su zato što je Terry to objavio cijelom svijetu na društvenim mrežama, 'majstori' su si uzeli vremena i detaljno 'pročešljali' Johnovu kuću. Nakon što su upali u vilu naoružani sjekirama čak su 45 minuta pelješili po spavaćoj sobi. Istražitelji kažu da je dizajnerskih torbica, o kojima je Toni očito ovisna, bilo toliko da ih pljačkaši čak nisu mogli sve ni uzeti pa su birali samo one najskuplje.

 

@toniterry26 💙

Objavu dijeli John Terry (@johnterry.26)

Uhićenima prijeti godina dana u zatvoru, no na sudu se doznalo kako im Terryjevi nisu bili jedina žrtva. Na isti način provaljivali su i ostalim milijunašima u okolici i tako se obogatili za približno pet milijuna kuna.

- Znali su jako dobro što rade, planirali su to, a žrtve su tražili na društvenim mrežama te posebno ciljali na skupocjene domove milijunaša. Najbolji primjer je upravo kuća Johna Terryja. Gospodin Terry napravio je veliku pogrešku i na društvenim mrežama objavio da je na skijanju i tako praktički ispisao pozivnicu pljačkašima - rekao je tužitelj Rossano Scamardella.

Na nadzornim kamerama vidi se kako je banda na Terryjevo imanje stigla oko 22.30, u kući su proveli 45 minuta, a onda su se vratili oko 2 poslije ponoći i proveli gotovo sat vrenmena u Terryjevoj spavaćoj sobi u kojoj su pokušali provaliti u sef. No aktivirali su alarm i ubrzo je stigla policija koja je ostala zatečena štetom koju su provalnici napravili u Johnovoj vili. Uz ukradene stvari vrijedne oko 3 milijuna kuna, šteta u vili iznosila je oko 160 tisuća kuna.

 

@johnterry.26 @sum26terry having a game of one touch ⚽️💙

Objavu dijeli Toni Terry (@toniterry26)

Na suđenju su saslušani Darren Eastaugh (30), Joshua Sumer (27), Roy Head (28) i Oliver Hart (25), a svi su priznali krivicu za provale učinjene između 1. veljače i 27. ožujka ove godine. No, ono što najviše boli Terryjeve, ništa od ukradenog nije pronađeno. Svi provalnici uskoro će saznati presudu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka