Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Fotkat ću se u trenirci Dinama na još zanimljivih destinacija...'

'Fotkat ću se u trenirci Dinama na još zanimljivih destinacija...'
2

Vjerujem da će borba za vrh HNL-a u novoj sezoni biti zanimljivija, da će i naši konkurenti više pobjeđivati. Nabrijani smo na Superkup, želimo se Rijeci osvetiti za poraz u finalu Kupa...

VIDEO

Superkup? Nabrijani smo, osjeti se kako u našoj svlačionici raste atmosfera prije te utakmice. Rijeka nas je pobijedila u finalu Kupa, pa s veseljem čekamo ovu priliku za revanš, kaže Dino Perić.

Treća stoperska opcija Dinama prošle se sezone pokazala vrlo zahvalnom za Nenada Bjelicu, Dino Perić je tijekom godine skupio 27 službenih nastupa i uglavnom radio vrlo dobar posao. Trener "modrih" u 24-godišnjeg stopera ima veliko povjerenje, pa će Perić od prve minute zaigrati i protiv Rijeke. Emir Dilaver je i dalje "out", stoperski par činit će Theophile i Perić.

- Jedva čekamo novu sezonu, odradili smo odlične pripreme, a kao i uvijek imamo velika očekivanja. Realno, kad bismo ponovili prošlogodišnje uspjehe, to bi bilo sjajno, ali naša je ljestvica podignuta visoko - poručuje Dino Perić, pa nastavlja:

- Želimo plasman u Ligu prvaka. Dapače, tamo čak ostaviti dobar dojam, siguran sam kako imamo kvalitete za takve stvari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A je li ova momčad i dalje gladna uspjeha i velikih rezultata?

- Sigurno. Imali smo dobar odmor, veći nego prijašnjih godina, šef nam je dao maksimalan broj slobodnih dana. To je važno sa psihičke strane, vjerujem da smo svi opet željni nogometa. To se osjeća na treninzima, siguran sam da smo željni velikih rezultata kao prošle sezone.

Dinamo nije doživio velike promjene u momčadi, otišao je Rrahmani, a došao tek Pinto...

- To je dobra stvar, dugo smo na okupu, sada se znamo još bolje. Vidjet ćemo kako će se razviti prijelazni rok, ali ostanak gotovo svih igrača iz prošle sezone daje nam samo dodatni vjetar u leđa.

Kako vam se čini HNL?

- Malo sam pratio što se događa po drugim klubovima, nije tu bilo još velikih transfera kao prošlih sezona. Hajduk će sigurno biti bolji nego lani, tu su Rijeka i Osijek, bit će zanimljivo. Mi smo favoriti za novi naslov prvaka, ali nikoga nećemo podcjenjivati. Iskreno, nadam se da će na vrhu biti zanimljivije nego prošle sezone. Vjerujem da će i naši pratitelji više pobjeđivati, haha...

Prošle godine odigrali ste odličnu sezonu, skupili velik broj utakmica, ali niste u fokusu javnosti poput nekih drugih igrača Dinama. Muči li vas to?

- Ma ne, ne smetaju me takve stvari, zadovoljan sam ja i ovako. Ponude? Ne opterećujem se time, razmišljam samo o sljedećem treningu i sljedećoj utakmici.

Vi ste Novu godinu dočekali u New Yorku, a na sebi ste tada imali trenirku Dinama. Kako vam je to palo na pamet?

- Haha, otvorio sam torbu i vidio tu trenirku, pa pomislio - zašto ne? Ispalo je dobro, a budite sigurni kako ću se s trenirkom Dinama slikati na još nekim zanimljivim destinacijama - završio je Perić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener