Obavijesti

Sport

Komentari 0

Francuski huligani s oružjem na utakmicu nogometašica!?

Francuski huligani s oružjem na utakmicu nogometašica!?

Cijeli je autobus s 50 ultrasa PSG-a vraćen iz Londona, a jedan je muškarac uhićen zbog posjedovanja teške droge. Dok su među njima pronađeni noževi i bokseri, izvijestila je policija

VIDEO

Londonska je policija potvrdila da je jedan huligan iz redova navijača Paris Saint-Germaina uhićen zbog incidenata uoči utakmice Lige prvakinja protiv Chelseaja. 

PSG je stigao u London na prvu utakmicu četvrtfinala, a cijeli su dan francuski huligani radili nerede. Štoviše, policija je potvrdila da su nosili i oružje!?

- Oružje poput noževa i boksera otkriveno je kod njih, kao i droga, zbog čega je jedan muškarac uhićen, a ostali su ispraćeni izvan Londona - objavila je policija.

U tom navijačkom autobusu bili su pripadnici skupine PSG-ovih ultrasa poznatih po nasilnom ponašanju, koji već imaju zabranu dolaska na utakmice. Ali, ta se zabrana odnosi na utakmice nogometaša i mladih uzrasta u Ligue 1, ne i nogometašica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Huligani su to iskoristili...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu