Obavijesti

Sport

Komentari 66

Francuzi dobili Nijemce nakon poklon-penala srpskog suca...

Francuzi dobili Nijemce nakon poklon-penala srpskog suca...
5

Francuska je slavila protiv Njemačke 2-1. Bio je to dvoboj svjetskih prvaka iz 2014. i 2018. Nijemci su poveli, Griezmann je izjednačio pa 10 minuta prije kraja iz kontroverznog penala pogodio za 2-1 pobjedu

VIDEO

U Parizu je odigran najatraktivniji susret trećeg kola Lige A u UEFA-inoj Ligi nacija.

Francuska je na Stade de Franceu pobijedila Njemačku 2-1. Nijemci su poveli preko Kroosa iz penala u 14. minuti, Griezmann je u nastavku zabio dva, jedan iz penala deset minuta prije kraja utakmice za pobjedu Francuske.

No tu je, kako se čini, veliku pogrešku napravio srpski sudac Milorad Mažić, koji je start Hummelsa na Matuidiju vidio kao penal.

Bio je to susret svjetskih prvaka iz 2014. i 2018. godine. Obje momčadi su tražile iskupljenje nakon lošijih rezultata u zadnjim utakmicama. Francuska je prije nekoliko dana odigrala 2-2 protiv Islanda, dok je Njemačka ponižena od Nizozemske s glatkih 3-0.

Uzdrmani Njemački izbornik Joachim Löw odlučio je izmijeniti sastav pa je u početnom sastavu osvanulo pet novih igrača! Iz početne postave ispali su Hector, Boateng, Can, Müller i Uth, a zamijenili ih Süle, Schulz, Sane, Gnabry i Werner.

Počelo je dobro za Nijemce. U 14. minuti ogromnu pogrešku radi Paul Pogba, Nijemci oduzimaju loptu i ulaze u šesnaest metara, a na ubačaj naivno reagira mladi Presnel Kimpembe i lopta ga pogađa u ruku. Sudac Milorad Mažić svira penal kojeg u pogodak pretvara Toni Kross. Pogodio je Hugo Lloris stranu, ali je udarac bio kirurški precizan.

Momčad Didiera Deschampsa nije se predavala i u 62. dolazi do izjednačenja. Ubacio je Lucas Hernandez, a Antoine Griezmann sjajno zabija glavom. Manuel Neuer se protegnuo koliko je mogao, ali je udarac bio savršeno precizan.

Uvukla se nervoza u redove Nijemaca, bilo je puno pogrešaka u predaji lopte, a Francuzi su strpljivo pleli mrežu oko gola Elfa. U 80. minuti sporna situacija. Najbolji srpski sudac Milorad Mažić donosi kontroverznu odluku. Matuidi je u šesnaestercu i prolazi kraj Hummelsa koji uklizava. Francuski igrač staje mu na nogu i nezgodno pada, a Mažić sudi penal. Nisu pomogli protesti gostujućih igrača koji nisu mogli vjerovati što je Mažić sudio za Francuze. Penal je sigurno realizirao Antoine Griezmann.

Susret je završio 2:1 (0:1) za Francusku, a Joachimu Löwu se opasno trese stolica. Njemačka je doživjela novi debakl u Ligi nacija i na kontu imaju samo jedan bod iz tri odigrana susreta. Njemački izbornik će morati puno toga promijeniti, jer je njegova momčad u zadnjih jedanaest utakmica samo jednom sačuvala mrežu netaknutom. Naravno, ako ostane izbornik.

Liga A, grupa 1

1. Francuska, 2, 1, 0 - 7 bodova

2. Nizozemska 1, 0, 1 - 4 boda

3. Njemačka 0, 1, 2 - 1 bod

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom