Obavijesti

Sport

Komentari 19

Franko: Vjerujem Keku, 'modri' sad neće pobjeći na plus devet

Franko: Vjerujem Keku, 'modri' sad neće pobjeći na plus devet
1

Dobro je čuti da im toliko nedostajem. Žao mi je što su sad u krizi u prvenstvu. Teško mi je kad mojoj Rijeci ne ide dobro, rekao nam je Franko Andrijašević koji prati zbivanja u HNL-u

VIDEO

Lovre Kalinić je standardan na golu Genta, a Franko Andrijašević je posljednju utakmicu odigrao još 24. rujna. Najbolji igrač HNL-a iz prošle sezone sigurno nije očekivao takav status u Belgiji.

- Razgovarat ću s trenerom Vanderhaegheom ovih dana. Želim vidjeti je li neki problem u meni. Istina, bio sam i ozlijeđen. Dvaput je problem bio vrat, slomio sam i rebro, ali sad se doista oduljio taj period otkako ne igram - rekao nam je Franko Andrijašević i dodao:

- Nadam se da ću uskoro ponovno igrati. Puno mi je ovdje pomogao Lovre Kalinić. Nakon dolaska sam dva tjedna stanovao kod njega. Najviše vremena provodimo zajedno, ali često je to u klubu. Nemamo previše vremena družiti se izvan terena jer imamo puno klupskih obveza.

Nada se Franko boljim danima u Belgiji, ali i boljim danima za svoju Rijeku, koju je s 18 golova u 32 utakmice prošle sezone vodio do povijesne dvostruke krune. Koliko nam samo fali Franko, vapaj je to igrača prvaka u ovoj sezoni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dobro je čuti da im toliko nedostajem. Žao mi je što su sad u krizi u prvenstvu. Teško mi je kad mojoj Rijeci ne ide dobro - kaže veznjak belgijskoga Genta i nastavlja:

- Pratim sve. Protiv Osijeka nisu imali sreće. Ipak, mislim da će to sve opet doći na svoje. Naravno da je klub u ovoj situaciji morao stati iza Keka. Matjaž je to sve zaslužio. Napravio je velike stvari s ovom momčadi i logično je da su svi uz njega. Ponovno će se u Rijeci sve posložiti, u to uopće ne sumnjam. Vjerujem u Keka i svoje bivše suigrače.

U subotu je novi veliki obračun, Rijeka stiže u Maksimir, Dinamo može pobjeći na plus devet. Raspitivao se Andrijašević kod nas tko će nedostajati kome u toj utakmici pa je dao svoju prognozu.

- Mislim da će to na kraju ipak završiti remijem. Moja prognoza je 1-1 - rekao je Andrijašević, koji je igrao i za jedne i za druge, ali će svim srcem navijati za Riječane.

- Uvijek ću pamtiti dane u Rijeci - završio je Franko.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića