Obavijesti

Sport

Komentari 16

Frende, pa to nije penal! Ovako je sudac Friend 'pogurao' City

Frende, pa to nije penal! Ovako je sudac Friend 'pogurao' City
1

Nastavlja se cirkus suđenje u Premiershipu ovaj vikend. Suci su prvo pogurali United, a sad i City izmišljenim penalima od kojih se ne zna koji je gori. Padavičari u glavnim ulogama - Rashford i Sane

VIDEO

Cirkus s penalima u Premiershipu se nastavlja.

Nakon Rashfordovog glumatanja i penala koji je sviran za Manchester United kod davljenika Swansea Cityja, u istom tonu nastavljeno je i na utakmici Cityja kod Middlesbrougha, kluba koji je također na dnu ljestvice, na pretposljednjem mjestu.

Middlesbrough je kod kuće vodio golom Negreda od 38. minute, a sudac Kevin Friend vratio je goste u igru 20 minuta prije kraja utakmice. Leroy Sane je bio u duelu s igračem domaćih, bilo je tu kontakta, ali isprovicirao ga je baš Sane.

Domaći igrači bili su bijesni, počeli su loviti suca po terenu... Agüero je zabio za 1-1, ali domaćin je u 77. ponovno bio u prednosti nakon gola Chambersa.

Bod Cityju spasio je Gabriel Jesus pet minuta prije kraja.

Nije ovaj penal jedini sporni trenutak na utakmici. Čini se da za City vrijede nekakva posebna pravila i kao da se radi sve da i sljedeće sezone budu u Ligi prvaka.

U derbiju protiv Uniteda u prošlom kolu Agüero je krenuo prema Fellainiju, igrač Uniteda napravio je pokret glavom i Argentinac je bio na podu. Crveni karton za Fellainija i tri utakmice kazne. Zašto to spominjemo? Sredinom prvog dijela kod Middlesbrougha, Fernandihno je laktom odalamio Adama Claytona.

Ni žuti karton za igrača Cityja!

- Moji igrači pokazali su kako se bori za klub. Svaka im čast, to je bio pravi ratnički duh. Penal? Sane je baš lako pao. Baš sam dobro gledao i nisam vidio prekršaj. Sudac je bio loše postavljen i zato mi je bilo još čudnije kad je pokazao na bijelu točku - rekao je menadžer Middlesbrougha Steve Agnew.

I Twitter je rekao svoje o Saneovom penalu.

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub