Obavijesti

Sport

Komentari 83

Fury: Joshua, kukavico jedna! Glavu bih ti otrgnuo, se*onjo...

Fury: Joshua, kukavico jedna! Glavu bih ti otrgnuo, se*onjo...
28

Tyson Fury 1. prosinca borit će se protiv Deontaya Wildera. Joshua je nakon pobjede protiv Povjetkina rekao da želi Wildera za sljedećeg protivnika. Fury je poludio jer nitko nije ni spomenuo njegovo ime

VIDEO

Anthony Joshua pobijedio je Aleksandera Povjetkina na Wembleyu prekidom u sedmoj rundi, nakon što je prijašnjih šest bio nadboksan i u dosta teškoj situaciji.

Joshua mu upao u svlačionicu: Respect! Htio bih doći u Rusiju
Joshua mu upao u svlačionicu: Respect! Htio bih doći u Rusiju

No Britanac je pričekao da se Rus ispuše i serijom strašnih udaraca prvo srušio izazivača da bi nakon toga natjerao suca da prekine meč. Obranio je Joshua WBA, WBO i IBF pojaseve u tom meču i pobijedio 22 put u isto toliko borbi.

Anthony Joshua v Alexander Povetkin - WBA Super, IBF, WBO & IBO World Heavyweight Titles

Nakon meča rekao je da bi želio Deontaya Wildera za sljedećeg protivnika, Amerikanca koji drži WBC pojas, jedini koji Joshui fali.

Deontay Wilder ima zakazanu borbu protiv bivšeg prvaka Tysona Furyja 1. prosinca u dvorani Staples Center u Los Angelesu.

BOXING: NOV 04 Deontay Wilder v Bermane Stiverne

Ako pobijedi Furyja, vrlo vjerojatno ide u ring s Joshuom sljedeće godine. Wilder je neporažen u profesionalnoj karijeri, dobio je svih 40 mečeva, od čega 39 nokautom.

Neporažen je i Tyson Fury, slavio je u svih 27 dvoboja, ali nakon senzacionalne pobjede protiv Klička u studenome 2015. godine njegova karijera je krenula nizbrdo.

Tyson Fury v Francesco Pianeta

Fury: Nikad me nećete vidjeti u ringu s Joshuom

Zbog pozitivnog dopinškog testa (kokain) bio je suspendiran i u ring se je vratio nakon dvije i pol godine pauze. Tako je 9. lipnja ove godine svladao Sefera Seferija, a 18. kolovoza u Belfastu pobijedio je Talijana Francesca Pianetu.

Oglasio se Fury nakon meča Joshue i Povjetkina i žestoko napao prvaka.

- Anthony Joshua i njegov tim najobičniji su se*onje! Nikad me neće vidjeti u ringu protiv tog tipa kojem bih otkinuo glavu. Prespor je za mene. Mogu mi se javiti kad im narastu muda. No ne zamjeram im, tko bi htio u ring sa mnom? Pa ja sam svjetski prvak, imam 27 od 27 - počeo je monolog na Instagramu Tyson Fury. 

POGLEDAJTE VIDEO

Nije mu se svidjelo što ga Joshuanije ni spomenuo kao potencijalnog protivnika. 

- Čujem da priča, ako ne bude Wilder, neka bude Dillian Whyte. Nitko ne spominje mene, svjetskog prvaka. Ali nema šanse da me vidite u ringu s njim, to se nikad neće dogoditi! Samo neka se on bori s 39-godišnjacima upola manjim od njega. Ja se borim protiv jednog od najvećeg teškaša današnjice, Wildera. Joshua nije ni blizu. Spor je i predvidljiv, vidi se da me izbjegava. No da sam ja Joshua, isto bih napravio. Propalico, ne znaš boksati i ustrtario si se. Bila bi to lagana pobjeda - rekao je Fury.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju