Obavijesti

Sport

Komentari 27

Marko Futacs je u zapisniku za Hajdukov susret protiv Steaue

Marko Futacs je u zapisniku za Hajdukov susret protiv Steaue
1

Hajduk je za susrete trećeg pretkola Europske lige protiv FCSB-a prijavio Marka Futacsa, koji dugo nije igrao za 'bile' i kojeg su u travnju napali huligani u centru Splita, a jedan ga je udario nogom u glavu

VIDEO

Marko Futacs na popisu je igrača koji će u četvrtak protiv Steaue iz Bukurešta odigrati prvu utakmicu Hajduka u trećem pretkolu Europske lige. Splićani prvu utakmicu igraju kod kuće na Poljudu.

Futacs dugo nije igrao za Hajduk, što zbog ozljeda, što zbog nekih drugih stvari. Mađar je bio jedan od igrača Hajduka koje je skupina muškaraca napala u travnju u centru Splita. Upravo on je najviše nastradao u tom sukobu, iz kojeg je, nakon udarca nogom u glavu, izašao razbijenih naočala i s modricom ispod oka.

Hajduk na Rapid ili Slovan, a Rijeka na Maccabi ili Pjunik...
Hajduk na Rapid ili Slovan, a Rijeka na Maccabi ili Pjunik...

Ipak, Futacs se vratio u Split te će ovaj tjedan prvi puta, još od finala Kupa protiv Dinama, 23. svibnja, zaigrati za Hajduk. Što se ostatka momčadi tiče, protiv FCSB-a neće zaigrati Tomislav Duka, zbog prijeloma lakatne kosti, te Dino Beširović, zbog ozlijede lijevog koljena. Također, u odnosu na drugo pretkolo, neće biti ni Josipa Radoševića, koji je potpisao za danski Brondby.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hajduk će prvu utakmicu trećeg pretkola igrati na Poljudu u četvrtak, 9. kolovoza, od 20:45, a uzvrat u Bukureštu na rasporedu je 16. kolovoza. Prođe li, u četvrtom pretkolu ga čekaju slovački Slovan ili Rapid iz Austrije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića