Obavijesti

Sport

Komentari 0

Galović izborio ATP Stuttgart, Martić među top pet favorita

Galović izborio ATP Stuttgart, Martić među top pet favorita
1

Galović će po završetku kvalifikacija doznati protiv koga će igrati u 1. kolu, a mogući suparnici su Australac John Millman, Kanađanin Miloš Raonić, Fracuz Lucas Pouille i Amerikanac Denis Kudla

VIDEO

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Viktor Galović (ATP - 194.) u nedjelju se plasirao u glavni ždrijeb ATP turnira na travnatoj podlozi u njemačkom Stuttgartu, gdje je u posljednjem kvalifikacijskom kolu svladao Ukrajinca Sergija Stahovskija (ATP - 111.)  sa 6-4, 2-6, 6-4.

Galović je u prvom kvalifikacijskom nastupu bio bolji od Kanađanina Braydena Schnura (ATP - 106.) sa 4-6, 6-3, 6-4.

Mercedes Cup je turnir iz serije 250 nagradnog fonda 679.015 eura, a prva četvorica nositelja, koji su slobodni u prvom kolu, su Nijemac Alexander Zverev, Rusi Karen Hačanov i Danil Medvjedev te Gruzijac Nikoloz Basilašvili.

Galović će po završetku kvalifikacija doznati protiv koga će igrati u 1. kolu, a mogući suparnici su Australac John Millman, Kanađanin Miloš Raonić, Fracuz Lucas Pouille i Amerikanac Denis Kudla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Našem 28-godišnjem reprezentativcu ovo će biti četvrti nastup u karijeri u glavnom ždrijebu, a prvi nakon prošlogodišnjeg nastupa u Gstaadu, gdje je plasmanom u četvrtfinale ostvario najbolji rezultat u karijeri. Galović se i prošle godine kvalificirao za glavni turniru u Stuttgartu, gdje ga je potom u 1. kolu zaustavio Nijemac Maximilian Marterer.

U sljedećem tjednu na travi će se igrati i u nizozemskom 's-Hertogenboschu, gdje je prvi nositelj Grk Stefanos Tsitsipas, a drugi naš Borna Ćorić koji je dobio pozivnicu. Ćorić je slobodan u 1. kolu, a u drugom će igrati protiv boljeg iz dvoboja Austrijanca Jurija Rodionova (ATP - 201.) i Amerikanca Taylora Fritza (ATP - 42.).

U 's-Hertogenboschu će istovremeno biti igran i turnir tenisačica na kojem je Petra Martić postavljena za 5. nositeljicu, a u prvom kolu će igrati protiv Slovenke Polone Hercog.

Tenisačice će se na travnatoj podlozi za WTA bodove boriti i u Nottinghamu, gdje će u akciji biti i bivša pobjednica ovog turnira Osječanka Donna Vekić. Postavljena je za drugu nositeljicu, a prva suparnica joj je Slovenka Dalila Jakupović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...