Obavijesti

Sport

Komentari 10

Bale slomio nos navijaču: Bio mi je to najljepši gol u karijeri!

Bale slomio nos navijaču: Bio mi je to najljepši gol u karijeri!
1

Iako se Bale nazabijao golova u dresu Tottenhama i Real Madrida, nijedan mu, čini se, nije bio drag kao onaj u debiju Walesa na europskim prvenstvima i pobjedi protiv Slovačke

VIDEO

Namjestio je loptu za slobodni udarac, pogodio pokraj živog zida i gotovo po sredini gola Kozáčika, no slovački golman nije to mogao uhvatiti. Gareth Bale zabio je prvi od dva gola Walesa u povijesnoj pobjedi Otočana protiv Slovačke na startu Eura.

- Najbolji gol u karijeri? To je definitivno bio ovaj. Bio je to nezaboravan povijesni trenutak za našu državu, ali je najvažnije da smo uzeli tri boda i razveselili navijače - rekao je Bale u razgovoru za BBC nakon utakmice u Bordeauxu i pobjede 2-1.

Nakon što se Slovačka vratila preko zamjene Ondreja Dude, Velšanima je pobjedu donio njihov čovjek s klupe, Hal Robson-Kanu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zamjene nakon ulaska trebaju pomoći, a Hal je bio fantastičan. Svi znamo da je ovo momčadska igra i da svatko ima određeni dio posla koji mora obaviti. Nastavit ćemo se boriti - kazao je Bale, čiju reprezentaciju u četvrtak očekuje okršaj portiv Engleske.

Bale se očito posebno pripremao za slobodne udarce jer ih je vježbao na zagrijavanju uoči utakmice, ali nije bio tako precizan kao u desetoj minuti utakmice. Jednoga je svog navijača, naime, pogodio u nos i tako ga slomio. Vidjevši što je napravio, Velšanin je ubrzo došao do unesrećenoga i ispričao mu se.

- Idemo utakmicu po utakmicu, ali više ne mislimo na ovu, već samo na Englesku. Naši su dečki pokazali nevjerojatnu strast i jako puno hrabrosti da se vrate; nevjerojatan stav i mentalitet. Mislim da je ovo bila sjajna utakmica, imala je sve; golove, bila je naporna, vidjeli smo dobar nogomet, a atmosfera je bila sjajna, tako da je ovo bilo nevjerojatno poslijepodne - rekao je izbornik Walesa Chris Coleman i prokomentirao nastup svog najboljeg igrača:

- Kada u momčadi imate jednog od najboljih igrača na svijetu, normalno je da će ljudi pričati o njemu. On to zaslužuje, a nama to ne smeta - poručio je.

Osim zbog sjajnog gola, Bale je pozornost javnosti opet izazvao zbog otkrivanja nedostatka kose na tjemenu, što bezuspješno pokušava sakriti frizurom. Bez kose ili s njom, u svakom slučaju je ubojit...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića