Obavijesti

Sport

Komentari 20

Gauči su dobro i prošli, trebali su dobiti i crveni u 19. minuti

Gauči su dobro i prošli, trebali su dobiti i crveni u 19. minuti
3

Već u 13. minuti zabio je Griezmann, nakon što je u šesnaestercu Argentine pao Mbappe. Francuz je pretrčao više od pola igralitšta, pobjegao je i argentinskoj obrani, a srušio ga je Rojo

VIDEO

Mundijal u Rusiji, ako već ni po čemu drugome, ostat će obilježen po rekordnom broju suđenih penala. Već prije eliminacijske faze dosuđeno je više penala nego na bilo kojem Svjetskom prvenstvu dosad.

U istom tonu počela je i prva utakmica osmine finala između Francuske i Argentine. Već u 13. minuti zabio je Griezmann, nakon što je u šesnaestercu Argentine pao Mbappe. Francuz je pretrčao više od pola igralitšta, pobjegao je i argentinskoj obrani, a srušio ga je Rojo.

World Cup - Round of 16 - France vs Argentina

Situacija je dvojbena, kontakt je započeo izvan šesnaesterca, ali je nastavljen i ulaskom unutar kaznenog prostora pa izgleda je odluka suca Faghanija opravdana. S odlukom suca slaže se i Mateo Beusan:

- Odluka suca je čista, bilo je povlačenja i guranja, a posljednje guranje je unutar šesnaesterca i sudac je ispravno odlučio.

Na drugoj strani, mogla je i Argentina dobiti penal. Umtitija je lopta pogodila u ruku, koja je ipak bila prilično uz tijelo pa se sudac nije odlučio pokazati na bijelu točku. Ni u toj situaciji iranski sudac nije pogriješio:

- Ruka stoji maksimalno uz tijelo, prekršaja nije bilo i nema govora o penalu - siguran je Beusan.

Još jedna prilika za penal bila je i u 19. minuti, kada je Tagliafico srušio Mbappea, ali ovaj put je bilo očito da je prekršaj bio izvan šesnaesterca. Slobodni udarac Pogbe otišao je preko gola. HRT-ovo 'Oko sokolovo' za to je tražilo više od žutog kartona:

- Bila je to izgledna situacija za gol, a premda je bilo izvan šesnaesterca, to je za crveni karton.

World Cup - Round of 16 - France vs Argentina

U još jednoj izglednoj prilici početkom drugog dijela našao se Griezmann. Gurali su ga Fazio i argentinski golman Armani, ali ipak premalo da bismo vidjeli još jedan penal.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske