Obavijesti

Sport

Komentari 18

Gauči u rasulu! Agüero: Neka Sampaoli priča što god hoće

Gauči u rasulu! Agüero: Neka Sampaoli priča što god hoće
1

Argentina je doživjeka novi, vrlo težak udarac u četvrtak kada su poraženi s visokih 3-0 od Hrvatske. Taj poraz izazvao je potres kod 'gauča', a najoštriji bili su Simeone i Agüero...

VIDEO

Argentina je na katastrofalan način započela Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Najprije su u prvom kolu remizirali s Islandom, a onda su u drugom kolu doživjeli težak poraz od Hrvatske s visokih 3-0.

Odmah nakon tog poraza u Argentini je došlo do velikih kritika upućenih njihovom izborniku Sampaoliju, ali i igračima. Prvenstveno prema njihovom najboljem igraču Lionelu Messiju.

Jedan od glavnih kritičara bio je argentinski stručnjak na klupi Atletico Madrida Diego Simeone koji je vrlo razočaran visokim porazom od Vatrenih, ali i cjelokupnom igrom od kada je Sampaoli postao izbornik 'gauča'.

- Ono što se događa danas je ono što se s reprezentacijom događa već četiri godine - anarhija. Ne postoji nigdje pravi vođa i momčad je izgubljena. Protiv Hrvatske je počela momčad koja je slabija nego ona što je igrala protiv Islanda. Momčad uopće nije dobro složena. Međutim, to je Argentina i nadam se da će ipak pobijediti Nigerija protiv Islanda i da ćemo imati šanse za prolaz dalje - oštro je Simeone opleo po Sampaoliju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Strani mediji: Najbolja momčad SP-a je Hrvatska, savršeni su
Strani mediji: Najbolja momčad SP-a je Hrvatska, savršeni su

Osim što je napao izbornika, strateg Atletico Madrida dotaknuo se i Lea Messija za kojeg kaže da je sjajan igrač, ali samo kada je okružen dobrim suigračima.

- Messi je dobar, ali to je zato što je okružen izvanrednim nogometašima u klubu. No, ako moraš u normalnoj utakmici izabrati između Messija i Ronalda, koga ćeš izabrati? - zapitao se Simeone.

Argentini ostaje još jedan susret u grupnoj fazi ovog SP-a, a njega će igrati 26. lipnja protiv Nigerije, a to će za njih biti poput finala.

Agüero bez dlake na jeziku

Odmah nakon što je završila utakmica između Argentine i Hrvatske, Sampaoli je pred novinare došao s vrlo zanimljivom izjavom. Naime, on je rekao kako se igrači nisu prilagodili organizaciji igre. 

Ta njegova izjava nije se svidjela napadaču Argentine i Manchester Cityja Sergiju Agüeru koji mu je odgovorio bez dlake na jeziku.

- Neka Sampaoli priča što hoće - ljutito je rekao Agüero te kratko prokomentirao situaciju u kojoj se trenutno nalazi njegova reprezentacija.

Koeficijent da će Vatreni uzeti svjetski naslov se prepolovio!
Koeficijent da će Vatreni uzeti svjetski naslov se prepolovio!

- Vrlo smo tužni i bijesni, ali znamo da još imamo šansu, čekat ćemo sutrašnju utakmicu Nigerije i Islanda. Ovisimo o drugima, napravili smo što smo mogli, a sada moramo čekati čudo i pokušati pobijediti Nigeriju.

Argentinci traže ostavku Sampaolija?!

Nakon katastrofalnog poraza Argentine od Hrvatske, argentinski mediji bruje o sukobu unutar svlačionice 'gauča' te o tome da su igrači zatražili ostavku Sampaolija prije njihove posljednje utakmice u grupi. 

Rasplakali smo Diega: Uh, da je Luka Modrić barem Argentinac
Rasplakali smo Diega: Uh, da je Luka Modrić barem Argentinac

Navodno su se igrači sastali s izbornikom odmah nakon utakmice, a od njega su zatražili da što prije ode s klupe njihove reprezentacije.

Ukoliko uistinu dođe do smjene trenera Argentine to će biti samo još jedan u nizu od šokova vezanih uz izbornike. Srbija i Japan su izbornike mijenjali nešto prije SP-a, a Španjolska je svog smijenila samo jedan dan prije početka Svjetskog prvenstva.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske