Obavijesti

Sport

Komentari 14

Gavranović: Raketa mi je veliki prijatelj, a obožavam Federera

Gavranović: Raketa mi je veliki prijatelj, a obožavam Federera
1

Mario Gavranović otkrio nam je kako jako voli gledati i druge sportove. Najdraži sport izvan nogometa mu je tenis. Kad ima slobodnog vremena gleda mečeve, a ponekad ga i zaigra

VIDEO

Protiv Fenera će to biti tvrda utakmica. Ipak, u susret ulazimo puni samopouzdanja, kaže nam Mario Gavranović dok nas u automobilima AC Jesenović vozi u krug po maksimirskom stadionu.

Gavro je u posljednjoj utakmici promašio nekoliko velikih prilika. Nije ga baš išlo protiv Gorice.

- Moram raditi na tome da u idućim utakmicama budem bolje i da zabijam takve prilike - kaže Mario, čija cijela obitelj navija za Dinamo. I Mario je dinamovac, napokon mu se ispunila želja da igra u najdražem klubu.

- Moji su svi za Dinamo, ali ne dolaze baš često na utakmice. Prate moje igre, ali iz Švicarske. Ja u Dinamu doista uživam, želim s ovim klubom napraviti velike stvari, svaki uspjeh ovdje je za mene nešto posebno - rekao nam je Mario i otkrio svoj hobi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Volim sport jako puno, gledam i druge sportove, a najdraži mi je tenis. Najviše volim Federera, njega obožavam zbog svega što je napravio u svojoj karijeri. Naravno da volim i hrvatske tenisače. Čilić je napravio puno toga, a jako cijenim i Nadala i Đokovića, koji su se uvijek vraćali nakon ozljeda. I sam ponekad znam odigrati partiju tenisa - otkriva Gavranović, koji u slobodno vrijeme sa suprugom ode na večeru, a otkrio nam je i kakvu glazbu sluša.

- Uživam u glazbi s prostora bivše države. U svlačionici glazbu najviše pušta Stojanović, a nakon njega i Petković. Hajrović je zadužen za šalu - govori nam Gavranović, koji je veliki prijatelj s Ivanom Rakitićem.

- Da, Raketa i ja se dugo znamo, ostali smo u dobrim odnosima. Čujemo se, on je puno radio da dođe tu gdje je sad. Nemam njegov dres sa Svjetskog prvenstva iz Rusije, ali imam onaj od Hrvatske kad su igrali sa Švicarskom. Tada smo se mijenjali za dres, a također imam njegov dres od Barcelone - rekao je za kraj Gavranović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića