Obavijesti

Sport

Komentari 28

Gazzetta: Nešto se kuha, Moro na preporuku Bobana u Milanu

Gazzetta: Nešto se kuha, Moro na preporuku Bobana u Milanu
1

Zvonimir Boban i Paolo Maldini preuzeli su operativu u Milanu. Bivši kapetan 'vatrenih' već je bacio udicu na Dinamova Nikolu Moru, a Gazzetta piše da bi mladi hrvatski reprezentativac bio pojačanje za Milan

VIDEO

Bivši proslavljeni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i ikona Milana Zvonimir Boban postao je prije nekoliko dana šef sportskih operacija u milanskom klubu.

U klub se vratio i Paolo Maldini koji s Bobanom čini moćnu osovinu koja će pokušati vratiti Milan na stare staze slave, a za takav pothvat nasušno će biti potrebna pojačanja, napose u sredini terena.

Prva meta je Arsenalov Urugvajac Lucas Torreira (23) koji je u svojoj prvoj sezoni u londonskom klubu odigrao 50 utakmica, ali navodno nije zadovoljan tretmanom i ne bi imao ništa protiv povratka u Italiju. U Milanu ga želi Marco Giampaolo (51) koji je Torreiru trenirao u Sampdoriji i od njega je, može se reći, napravio igrača.

Milan možda nema puno love za transfere, ali u trampu su spremni uključiti Franka Kessieja ili Ricarda Rodrigueza, dvojica koji je na izlaznim vratima kluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bez obzira na potencijalno dovođenje Torreire, Milan sve ozbiljnije motri i Dinamova Nikolu Moru (21) koji se talijanskim skautima predstavio na Euru U-21 u Italiji i San Marinu. Na Morinu dolasku jako inzistira upravo Zvonimir Boban koji je dobro upoznat s mogućnostima igrača.

Zagreb: Dinamo i Gorica sastali su se u 34. kolu HT Prve lige

- Moro se čini rizičnim poslom jer nema iskustva, ali Boban uvjerava da je riječ o sigurnoj okladi. Nikola je veznjak iz Hrvatske odgojen u svim mladim reprezentacijama te zemlje i zagrebačkom Dinamu, a nitko ne poznaje to okružje bolje od Zvone koji je u takvom okružju odrastao i postao simbol Hrvatske - piše talijanska Gazzetta.

Talijani su dobro 'snimili' Morine mogućnosti.

- Većinom igra ispred obrane, kao osigurač i spona između zadnjeg i veznog reda, ali sposoban je kvalitetno igrati i na sredini terena, ima dobru tehniku i fizikalije. Na ovom mjestu moramo napomenuti da je u ožujku prošle godine doživio tešku ozljedu ligamenata desnog koljena, zbog čega je pauzirao šest mjeseci. Vrijedi istaknuti da je po povratku nakon sedam mjeseci pokazao da je u dobrom stanju - napisali su kolege iz Gazzette.

Zagreb: U posljednjem kolu HT Prve lige sastali se Dinamo i Hajduk

Ne dvoje da bi Moro za Milan mogao biti pojačanje.

- Moro bi bio vrlo isplativa investicija i ne samo zato što bi klub mogao dovesti i njega i Torreiru - poentirali su.

Nikola Moro ove je sezone odigrao 29 utakmica, zabio je pet golova i dodao dvije asistencije. Sve bolje kotira kod Nenada Bjelice i pokazao je da je teška ozljeda koljena iza njega. Transfermarkt ga cijeni na 2,5 milijuna eura.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio