Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gdje gledati utakmicu Danija Olma u polufinalu U21 Eura

None Foto: Nick Potts/Press Association/PIXSELL

Ulazak u polufinale bilo nam je olakšanje. Nismo dobro počeli, poraz od Italije, ali kasnije smo to uspjeli nadoknaditi. Nalazimo se gdje zaslužujemo biti, rekao je Španjolac Dani Olmo...

Završnica na Europskom prvenstvu U-21 u San Marinu i Italiji je polako stigla. Neke reprezentacije poput Hrvatske su već na ljetovanju, a neke su spremne za boj na zlato.

I HNL će imati jednog predstavnika u polufinalu, a naravno riječ je o igraču Dinama Daniju Olmu koji je oduševio sve svojim igrama na ovome Euru. Njegova Španjolska završila je kao prva u skupini ispred Italije i u polufinalu će igrati protiv snažne Francuske.

Finale prije finala, rekli mnogi. A i mi ćemo se itekako složiti. Dani Ceballos, Dani Olmo, Ruiz, Mayoral na jednoj strani, a Dembele, Thuram, Ikone na drugoj strani. Zaista sastavi koji jamče spektakl.

Prijenos između Španjolske i Francuske možete pogledati na njemačkom programu Sport 1 koji se može gledati putem satelita i nekih IPTV operatera od 21 sat. Također, susret besplatno možete gledati na stranicama Uefa TV-a uz prethodnu registraciju-

-  Ulazak u polufinale bilo nam je olakšanje. Nismo dobro počeli, poraz od Italije, ali kasnije smo to uspjeli nadoknaditi. Nalazimo se gdje zaslužujemo biti, u polufinalu s izborenim odlaskom na Olimpijske igre - rekao je Španjolac Dani Olmo u najavi utakmice pa dodao:

-  Zahvalan sam treneru što mi je pružio priliku te mi dao više minuta u dvjema posljednjim utakmicama. No, svi mi igrači imamo jedan cilj, svi smo bitni bez obzira tko igra - priznao je igrač Dinama.

Italija nije uspjela izboriti polufinale, no unatoč tome, tribine će sigurno biti dobro popunjene jer je riječ o igračima koji će u budućnosti voditi glavnu riječ u najboljim europskim klubovima...

 

Komentari (4)
  • Ko da je nas😂😂🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️

    27. 6. 2019,   18:50
  • Pametni HRT ima prava a prenosi samo Rumunjska Njemacka

    27. 6. 2019,   18:53