Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gdje si pošao, Ivane? Higuain uklizao Gattusu i ispričao se

None Foto: Screenshot/Twitter

Igrali su igrači Milana svima poznatu "ševu" na treningu, a pridružio im se i Gattuso. Gonzalo Higuain "vitlao" je loptu od drugih igrača i u jednome trenutku uklizao je Gattusu koji je u nevjerici gledao što se događa...

Na treningu Milana žestoko se radi uoči nastavka proljetnog dijela Prvenstva, Rossoneri su u velikom lovu za mjesta koja vode u Ligu prvaka. Na treningu se ne štedi nitko, a čak ni trener Gennaro Gattuso koji je nastradao.

Igrali su igrači Milana svima poznatu "ševu" na treningu, a pridružio im se i Gattuso. Gonzalo Higuain "vitlao" je loptu od drugih igrača i u jednome trenutku uklizao je Gattusu koji je u nevjerici gledao što se događa.

Kako bi izbjegao potencijalne batine, Argentinac mu se odmah ispričao. Naravno, to je užasno naljutilo Gennara koji je inače poznat kao jako živčan tip, te je nekome morao vratiti. Nastradao je tako mladi Cutrone kojemu je trener Milana uklizao. Naljutiti tipa poput Gattusa nešto je najgore, to je dosta njegovih bivših suigrača potvrdilo, a Higuain je čini se uspio izbjeći teže posljedice.

Argentinac se često posljednjih dana spominje u kontekstu odlaska jer se nije baš snašao u Milanu, a ni čelnici kluba nisu baš zadovoljni s njegovim izvedbama jer ima jako velika primanja, koja dosta iscrpljuju klupski proračun. Rossoneri su za vikend jedva prošli u četvrtfinale kupa pobijedivši nakon produžetaka Sampdoriju 2-0. Dugo su se mučili, Higuain je sve živo promašivao, a onda je u produžetku ušao spasitelj Cutrone i s dva gola odveo Milan dalje.

 

 

 

Komentari (17)
  • Ivane??? kakav crni Ivan?

    15. 1. 2019,   12:03