Obavijesti

Sport

Komentari 14

Genijalni Rodgers opet briljirao, Pittsburghu drama u Kansasu

Genijalni Rodgers opet briljirao, Pittsburghu drama u Kansasu
3

Green Bay je u polufinalu NFC-a kao gost pobijedio Dallas 34-31. Aaron Rodgers imao je 356 bačenih yardi i dva touchdown dodavanja. Steelersi su u gostima pobijedili Kansas City 18-16

VIDEO

Ostale su još samo četiri momčadi, još tri utakmice do kraja uzbudljive NFL sezone. U nedjelju će od 21 sat i pet minuta u Atlanti u finalu NFC-a igrati domaći Falconsi i Green Bay, a 40 minuta poslije ponoći New England Patriotsi na svojem Gillette stadionu dočekuju Pittsburgh Steelerse. New England i Atlanta svoj su posao odradili još u subotu.

Patriotsi su kod kuće dobili Houston 34-16, a Atlanta je doma dobila Seattle 36-20. U tim utakmicama nije bilo drame, ali je zato drama bilo u obje nedjeljne utakmice.

Pittsburgh je u gostima slavio protiv Kansas Cityja 18-16, a Green Bay je u Dallasu dobio 34-31. Packersi su slavili nakon field goala u posljednjoj sekundi.

Dallas se vratio iz izgubljene situacije. Izjednačio je u posljednjoj minuti, ali je sjajni Aaron Rodgers Green Bayu omogućio pobjednički field goal. Green Bay je nakon deset kola regularnog dijela sezone bio na omjeru 4-6, zatim je dobio osam utakmica zaredom. Atlanta je opasan protivnik, ima prednost domaćeg terena, a ove je sezone već u međusobnom susretu bila bolja od Green Bay. Dobila ih je kao domaćin 33-32. Bila je to jedna od najboljih utakmica ove sezone.

POGLEDAJTE VIDEO

Pittsburgh nije zabio touchdown, ali je zato njihov kicker Chris Boswell šest puta zabio field goal. To je Steelersima bilo dovoljno za trijumf i prolazak u finale AFC-a. Po nama je to očekivano finale u AFC-u. New England i Pittsburgh su najkompletnije momčadi ove konferencije.

Patriotsi su ove sezone dobili Pittsburgh u gostima, ali Steelersi su u toj utakmici bili bez startnog quarterbacka Bena Roethlisbergera. New England je šestu godinu zaredom prošao u finale AFC-a. Veličanstven rezultat momčadi koju predvodi veliki Tom Brady. Dvije pobjede i tri poraza, to je bilanca Patriotsa u utakmicama za Super Bowl.

Za kraj ćemo dati i kratku prognozu nedjeljnih utakmica. New England i Atlanta bi prema našem mišljenju trebali izboriti nastup u 51. Super Bowlu u Houstonu. Pittsburgh i Green Bay su sjajne momčadi, ali Patriotsi i Falconsi bi trebali obraniti prednost domaćeg terena.

Green Bay ima sjajan napad, ali problem mu je obrana. Atlanta je momčad koju predvodi ove sezone sjajni Matt Ryan. Napad Falconsa je među najboljima u ligi i obrana Packersa će imati velikih problema. Mogla bi to biti utakmica s puno poena, a prednost dajemo Atlanti.

New England je ove sezone na omjeru 15-2. Pittsburgh nije bio tako uvjerljiv, a izgubio je sve tri posljednje utakmice od Patriotsa. Tom Brady bi trebao izboriti svoj sedmi nastup u Super Bowlu. Steelersi će teško iznenaditi kao gosti. Prošli su Miami i Kansas City, ali je New England ipak svijet za sebe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome