Obavijesti

Sport

Komentari 0

Georg Koch raskinuo svoj ugovor s bečkim Rapidom

Georg Koch raskinuo svoj ugovor s bečkim Rapidom
1

Prošle sezone prvi golman Dinama, 36-godišnji Nijemac Georg Koch, sporazumno je u petak raskinuo ugovor sa Rapidom iz Beča...

VIDEO

Posljedica je to teškog oštećenja sluha na desnom uhu izazvanog eksplozijom petarde neposredno u blizini njegove glave tijekom gradskog derbija Rapida i Austrije 24. kolovoza prošle godine. Nogometaš i klub sporazumno su raskinuli ugovornu suradnju predviđenog trajanja do kraja tekuće sezone. Formalno će Koch postati slobodan igrač 31. siječnja. Unatoč tome, još uvijek namjerava pokušati nastaviti karijeru.
- I dalje sam u procesu rehabilitacije. Pokušat ću nastaviti karijeru, no ne znam hoću li biti u stanju. Pričekat ću rezultate novih pretraga do kraja mjeseca i onda odlučiti - rekao je golman koji je branio Dinamov gol u Ligi UEFA-e prošle sezone.
Poručio je također da bi rado nastavio karijeru u nekom od njemačkih drugoligaša ili trećeligaša. Na pitanje o povratku u Fortunu iz Düsseldorfa, njegov bivši klub, rekao je da “nema šanse”.
Na Kocha su petardu bacili navijači gostujuće Austrije na Gerhard Hanappi stadionu nakon što je domaći Rapid poveo golom Boškovića u petoj minuti. Bio je to derbi sedmog kola. Rapid je na kraju slavio 3-0. Nijemac i dalje osjeća posljedice traume. Konkretno, pod maksimalnim fizičkim opterećenjem i dalje pati od napadaja vrtoglavice. Na treninge stoga dosad nije mogao niti pomišljati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu