Obavijesti

Sport

Komentari 38

Gibon Kent izabrao je - Rusiju, a njegova 'cura' i kći Vatrene

Gibon Kent izabrao je - Rusiju, a njegova 'cura' i kći Vatrene
6

Ne samo da je najpoznatiji životinjski prognozer u Hrvatskoj izabrao pobjedu Rusije, već su to učinili i la, medvjedica te bajkalski mačak u ruskim zoološkim vrtovima. Nasreću, ne pita se njih, nego Vatrene

VIDEO

Prema svemu sudeći utakmica s Rusijom bit će itekako neizvjesna. Kako to obično je od pojave 'vidovite' hobotnice Paula, diljem svijeta osvanuli su novi životinjski prognozeri. I zagrebački ZOO ima svoje, a riječ je o gibonu Kentu te njegovoj obitelji, partnerici i kći.

Pred gibone su stavljene babuške sa zastavama Hrvatske i Rusije, punjene povrćem i voćem, a Kent se nakon kratkog razmišljanja ipak odlučio za rusku babušku. No stvar je ipak popravila Kentova obitelj, obje dame izabrale su hrvatsku babušku i tako najavile da bi utakmica u Sočiju mogla biti itekako uzbudljiva.

Pokretanje videa...

00:55

I ruske životinjske zvijezde predviđaju pobjedu domaćina

I lav Lord, bijela medvjedica Aurora te bajkalski mačak prognoziraju pobjedu Rusije nad Hrvatskom, donose u petak ruski portali.

Pred lava Lorda u zoološkom vrtu u Sahalinu stavili su dvije posude s mesom - jednu s hrvatskom i jednu s ruskom zastavom. Lav je kao pravi patriot izabrao zdjelu s ruskim stijegom, izvještavaju Ria novosti. Ne samo da je smazao meso nego i zastavicu, zajedno sa slamčicom, dodaju Rusi, hrabreći se pred sraz s Hrvatima.

Bijela medvjedica Aurora iz Parka flore i faune Roev potok u Krasnojarsku također je predskazala pobjedu Rusije u četvrtzavršnici izabravši između dvije lubenice onu s ruskom zastavom. Njezin partner Feliks kasnije je dokrajčio hrvatsku lubenicu, pišu Ria novosti. Podsjećaju da je Aurora pogodila ishod predsjedničkih izbora u SAD-u.

A polar bear attempts to predict the result of the soccer World Cup match between Croatia and Russia in Krasnoyarsk

Na ruskim portalima pojavio se i snimak neimenovanog mačka iz bajkalske regije koji je između dvije zdjelice s hranom na kojima su hrvatska i ruska zastava, odabrao onu s ruskom. Ne navodi se, međutim, što je bilo u kojoj zdjelici.

Najpopularniji životinjski vidovnjak ovih dana ipak je mačak Ahil iz Ermitaža, koji je, kako se podsjeća, do sada bez greške predvidio ishod ruskih utakmica s Egiptom i Saudijskom Arabijom, pobjedu Irana nad Marokom i pobjedi Brazla nad Kostarikom, piše portal TurStat.

Drugi na ljestvici popularnosti je medvjed Jakov iz Moskve, koji je pogodio ishod četiri utakmice, a treća je tapirica Kleopatra iz zooparka Limpolo iz Nižnjeg Novgoroda. 

A polar bear attempts to predict the result of the soccer World Cup match between Croatia and Russia in Krasnoyarsk

Što se pak tiče prognoza ruskih građana, najnovija anketa Sveruskog centra za istraživanje javnog mnijenja, koji je u Rusiji najcitiraniji i najugledniji izvor takvih podataka, pokazuje da 56 posto građana Rusije očekuje pobjedu nad Hrvatskom u četvrtfinalu. Neriješeni ishod i raspucavanje penala očekuje 10 posto anketiranih, pobjedu Hrvatske 15 posto, a 19 posto reklo je da ne može predvidjeti ishod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske