Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Glumio McGregora pa brutalno koljenom uspavao protivnika

None Foto: Twitter

Popularni 'Speed' svojevremeno je glumio Conora McGregora. Kada se Jose Aldo borio protiv kontroverznog Irca, upravo je Bilharinho imitirao Conora na sparinzima u kampu tadašnjeg UFC prvaka pero kategorije

Dominick Reyes u petak je uspavao Chrisa Weidmana i potvrdio mjesto prvog izazivača Jona Jonesa. Bio je to sjajan nokaut, kao i onaj Gabriela Gonzage protiv Big Foota Silve u boksu bez rukavica. No, vlasnik najboljeg nokauta ovog vikenda definitivno pripada Jonasu Bilharinhu.

Ma, ne samo vikenda. Nokaut koji je ostvario protiv Juniora Duartea spada u kategoriju najboljih u cijeloj godini. Borba se odvila u sklopu brazilske Future MMA promocije u priredbi Jungle Fight 86. Bilharinho je spektakularnim koljenom nokautirao Duartea.

POGLEDAJTE VIDEO:

Inače, popularni 'Speed' svojevremeno je glumio Conora McGregora. Kada se Jose Aldo borio protiv kontroverznog Irca, upravo je Bilharinho imitirao Conora na sparinzima u kampu tadašnjeg UFC prvaka pero kategorije. Iz tog razloga pokupio je sve McGregorove poteze nakon čega je postao viralni hit.

Komentari (5)
  • Joj djece mi poslo ga u petu dimenziju.

    21. 10. 2019,   00:19
  • Resetirao ga je

    21. 10. 2019,   00:10
  • Ugasio ga ko televizor

    21. 10. 2019,   10:49