Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Goal.com: Zlatko Cico Kranjčar s Romom razgovarao o Niki

None Foto: PIXSELL 2

Talijansko izdanje nogometnog portala, piše, pozivajući se na napise iz Corriere dello Sporta, da je napokon ostvaren kontakt na relaciji Niko Kranjčar - AC Roma...

Zlatko Kranjčar, hrvatski nogometni stručnjak na klupi crnogorske nogometne reprezentacije, u subotu je pred utakmicu Roma - Milan razgovarao sa sportskim direktorom 'vučice' Walterom Sabatinijem. Glavna tema razgovora bio je crnogorski napadač Mirko Vučinić, međutim, u razgovoru se spomenulo i Nikino ime.

Hrvatski nogometni reprezentativac koji ne dobiva priliku u Tottenhamu već se neko vrijeme spominje u kontekstu mogućeg transfera u talijansku Seriju A, a Roma je jedan od klubova koji se pritom navode kao moguće buduće odredište.

Kranjčar je ugovorno vezan za Tottenham do ljeta 2013. godine, no za očekivati je da klub s White Hart Lanea napusti u nadolazećim mjesecima.

Komentari (6)
  • Prije svega..nije AC već AS Roma, Walter Sabatini još uvijek nije sportski direktor Rome, tu funkciju obnaša Daniele Prade. A i kako će Cico rješavati transfer, pa to će valjda obaviti Tottenham i Roma. Ali ako Niko dolazi u Romu, super.

    9. 5. 2011,   14:58
  • Odi u Romu i pokaži drugima kakav si igrač i čovjek. sve najbolje ti želim. sretno.

    9. 5. 2011,   13:33
  • spomenulo se ime u razgovoru!? to je Cico vjerovatno rekao da ima sina Niku, i odmah je to transfer.. evo sutra ide u Arsenal jel je Nikina žena u Londonu stajala u dućanu u redu zajedno sa Wengerovom..

    9. 5. 2011,   13:39