Obavijesti

Sport

Komentari 11

'Godi mi interes Engleza, ali razmišljam samo o Hajduku...'

'Godi mi interes Engleza, ali razmišljam samo o Hajduku...'
1

Engleski mediji prenose interes West Hama za Hajdukovog veznjaka, za kojeg su navodno spremni iskrcati 5,5 milijuna eura, no Barry na to samo sliježe ramenima, ugovor s Hajdukom veže ga još tri godine...

VIDEO

Hajduk je promovirao novi kalendar, a na meti mladih navijača za potpis i zajedničku fotografiju nekako je najčešće bio Hamza Barry. Dobre igre i uzorno ponašanje mladog reprezentativca Gambije nisu prošle nezapažene ni kod velikih klubova, među ostalima i West Hama koji je prema pisanju engleskih medija navodno spreman ponuditi Hajduku 5,5 milijuna eura za otkup ugovora 23-godišnjeg veznjaka.

 - Čuo sam i ja da se nešto pisalo o tome, ali iskreno ne zamaram se previše tim stvarima, o tome brine moj agent, a kad bude nešto konkretno, on će me sigurno obavijestiti - kazao je Barry i dodao:

- Svakako da mi godi interes velikih klubova iz velikih liga, lijepo je znati da te prate i cijene tvoje igre, ali ja sam igrač Hajduka, za koji me ugovor veže još tri godine, i to je sve o čemu razmišljam u ovom trenutku.

Iako su trenutna situacija i odnosi s navijačima daleko od idealnih, Barry je optimističan.

- Svjesni smo nezadovoljstva navijača, ali u Puli smo barem pobijedili i napravili korak naprijed. Molim ih za malo strpljenja, da nas nastave podržavati onako kako su uvijek činili, a mi ćemo dati sve od sebe da im čim prije uzvratimo dobrim igrama i rezultatima. Svjesni smo da rezultati u zadnje vrijeme nisu bili u skladu s očekivanjima, prosipali smo bodove uglavnom zbog golova primljenih u drugom dijelu, u samoj završnici. S novim trenerom moramo promijeniti mentalitet, popraviti kondiciju i koncentraciju, te pametnije privoditi utakmice kraju.

Za razliku od navijača na tribinama, mladi navijači koji su došli po zajedničku fotografiju i kalendar bili su ipak pozitivniji, jedva su čekali upoznati svoje idole.

- Lijepo je družiti se s djecom i mladim navijačima, to te napuni pozitivnom energijom, sjajna je ideja da igrači rade ovakve promocije, na koje ću se uvijek rado odazivati. Kalendar je također lijepa tradicija, prošle godine odnio sam par komada obitelji, i bili su oduševljeni kad su ga vidjeli - zaključio je Barry.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba