Obavijesti

Sport

Komentari 287

'Gol za pobjedu Hrvatske nije regularan!' Čini se da je istina

'Gol za pobjedu Hrvatske nije regularan!' Čini se da je istina
1

Musa je ušao u šesterac kako bi zaobišao Sagosena prije nego što je dobio loptu za presudni zgoditak. Ne razumijem kako su to suci dopustili, bili su blizu situacije i vidjeli su sve, rekao je norveški pomoćni trener

VIDEO

Nakon, na ovim prostorima, neviđenog rukometnog trilera s Norveškom i pobjede tek nakon drugog produžetka golom Željka Muse u zadnjim sekundama, Kauboji će u prvom finalu nakon 10 godina imati priliku doći do zlata.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 16.30 sati, a protivnik je dobro poznata Španjolska.

Pokretanje videa...

01:34

No, švedski stručnjak bacio je sjenu sumnje na našu pobjedu i analizom posljednjih trenutaka utakmice došao do zaključka da Musin gol nije regularan!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Musa je ušao u šesterac kako bi zaobišao Sandera Sagosena prije nego što je dobio loptu za presudni zgoditak. Ne razumijem kako su to suci dopustili, bili su blizu situacije i vidjeli su sve. Morali su poništiti taj gol jer je neregularan - rekao je Kent-Harry Andersson, švedski stručnjak koji od 2013. godine radi za norvešku reprezentaciju kao pomoćni trener.

- Ako i nisu uočili sporni trenutak, mogli su pregledati ponovljenu snimku te nakon toga donijeti odluku. Ne razumijem to - dodao je.

Uz sve dužno poštovanje, izgleda da je Andersson u pravu. Pogodak je zbog Musina ulaska u šesterac trebao biti neregularan, no suci se nisu oglasili. Gledali su u Igora Karačića koji je u tom trenutku vodio loptu.

Sreća po nas, rok za žalbu je prošao. Norvežani će se morati zadovoljiti brončanom medaljom, a mi idemo u lov na najsjajnije odličje.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

POGLEDAJTE S KIM JE OD RUKOMETAŠA TRENER LINO ČERVAR IMAO NAJVIŠE RAZMIRICA:

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 287
VIDEO

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše
BIRTIJA

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše

Volio bih dočekati da se isti ljudi koji se svako toliko okupe slaveći uspjeh pojedinca ili grupe sudržavljana u jednakom broju, ili plus još toliko, redovito okuplja kako bi zaštitili svoja prava. Borba za više razuma

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali
LINO ČERVAR ZA 24SATA

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali

Ja vodim bitke na terenu, a zajedno sa suprugom Klaudijom i onu životnu za njezino zdravlje. U deset situacija u finalu protiv Španjolske bili smo oštećeni, rekao nam je Lino Červar
'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'
SREBRNI 'KAUBOJ' MATANOVIĆ

'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'

Otac je bio na prvih sedam utakmica, ostali su se rasporedili. Nažalost, Stockholm je bio predaleko i preskup, pa nisu došli tamo. Dresovi? Ma, svima sam dao i više njih, kaže nam Vlado Matanović