Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Golčinom srušio očev klub pa zaplakao zbog grižnje savjesti

None Foto: screenshot/twitter

Venezuelanski nogometaš Giancarlo Maldonado zabio je gol za 2-2 Puerto Cabellu, a nakon gola skoro se srušio od tuge i nevjerice. Tim golom izbacio je momčad koju vodi njegov otac

Nogomet ponekad zna biti okrutna igra, a to je na svojoj koži iskusio venezuelanski reprezentativac Giancarlo Maldonado (36). Nogometaš Tachire u sudačkoj je nadoknadi golčinom rasparao mrežu Puerto Cabella za konačnih 2-2. 

Nakon gola krenuo je prema centru pomalo smušeno, a zatim se slomio i počeo ridati. Isplakao je 'dušu' i bio je potpuno neutješan. Razlog? Tim golom iz natjecanja je izbacio momčad koju vodi njegov otac. Naime, Carlos Maldonado trenira upravo Puerto Cabello.

Da stvar bude gora, niti jedna momčad zbog tog remija nije prošla dalje u doigravanje za naslov prvaka prvog razreda venezuelanskog nogometa. I Puerto i Tachira trebali su pobjedu za prolazak dalje, a zbog gola Giancarla Maldonada to neće biti niti jedna od navedenih momčadi.

Maldonado stariji je nakon gola odmah skočio i bio vidno uznemiren, tjerao je svoje igrače naprijed, ali bezuspješno. 

Bit će zanimljivo vidjeti kako će ova priča s 'cezarovskim' motivom utjecati na odnose u obitelji. S temperamentnim Južnoamerikancima nikad se ne zna...

Komentari (6)
  • Da i? Trebao je na to misliti i prije, ako mu je bilo stalo do toga.

    22. 5. 2019,   12:37
  • Vratite nam Šnidarić Marka !!

    22. 5. 2019,   10:00