Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Goluža: Mi nismo igrali kao što znamo, a za to je kriv Island...

None Foto: 24sata/ilustracija

Najbitnije je da smo prvenstvo otvorili pobjedom, bez obzira kakva je. Island je bio sjajan, rekao je naš izbornik Goluža nakon tijesne pobjede (31-29) protiv Islanda...

Čestitam igračima što su izdržali pritisak Islanda. Oni su odigrali kao što smo i očekivali, ali sve što su odigrali, odigrali su savršeno. Duge i strpljive napade i radili su nam probleme sa šutevima izvana - rekao je Slavko Goluža nakon utakmice i dodao:

- Nismo uspjeli razviti našu brzu tranziciju. Ipak, za kraj sam čuvao našu 5-1 obranu, Mirko je imao sjajne obrane i pobijedili smo jaku reprezentaciju. Bilo je tu nervoze i svega, ali najbitnije je da smo prvenstvo otvorili pobjedom, bez obzira kakva je. Nismo igrali onako kako inače igramo, ali za to je kriv naš protivnik.

Štrlek je odigrao fenomenalnu utakmicu i zabio nekoliko važnih golova.

- Imamo širinu, svakom se može otvoriti da zabije puno golova. Danas se otvorilo meni i iskoristio sam šansu - rekao je naš najbolji strijelac u utakmici protiv Islanda, Manule Šrlek koji je zabio osam golova.

Slijedi utakmica protiv Slovenije.

- Moraju pobijediti. Igraju brzo, mladi su. Ovo je euro i svi danas igraju rukomet. Ako malo slabije uđeš u utakmicu, izgubit ćeš - dodao je Štrlek.

Komentari (28)
  • kopljar nije za napad...covjek nema sut..buntic je Duhovni vodja za njega

    16. 1. 2012,   22:11
  • Čiji je taj Kopljar sin ili rođak ili dobri poznanik da li mi netko može reći?? jer drugi razlog ja ne vidim kako on može igrati.

    16. 1. 2012,   22:21
  • moš si mislit kakav je kopljar igrač ako je buntić za njega balić!!

    16. 1. 2012,   22:14