Obavijesti

Sport

Komentari 12

Lac: Spreman je moj glazbeni miks za 'nabrijavanje' na SP-u

Lac: Spreman je moj glazbeni miks za 'nabrijavanje' na SP-u
5

Na SP-u u Tunisu prije 6 godina slušao sam Olivera, a spreman je i glazbeni miks za Švedsku, rekao je Lacković, koji će na SP-u biti velika uzdanica novog izbornika

VIDEO

24sata: Kakvo je stanje u reprezentaciji uoči početka SP-a?

Atmosfera u momčadi je odlična, opet imamo pravi štimung. Postoje neke razlike u odnosu na prošle turnire, tu je i novi izbornik, ali kod nas je mnogo toga posloženo otprije.

24sata: Kakva je razlika raditi s Golužom i s Červarom? Vidi li se da je Slavko učio od Line?

Imaju sličan način rada, ali naravno da se Goluža razlikuje u nekim finesama. I sam je rekao da ne želi puno mijenjati, nastavio je provjerenim sustavom jer smo se kod Line već uhodali. Goluži nije lako, preuzeo je reprezentaciju koja ima vrhunske rezultate i od njega se očekuje da nastavi taj niz. Zato mu mi igrači moramo pomoći.

24sata: Što očekujete od SP-a u Švedskoj? Idemo li u lov na zlato?

Između takvog optimizma i opreza, ja bih našao neku sredinu. Svjesni smo svoje kvalitete, ali nećemo se razbacivati velikim obećanjima. Ovakvi su turniri velika scena, ondje dolaze samo pravi frajeri, najveće momčadi. I mnogo će ovisiti o detaljima, o tome kakav tko ima dan u ključnom trenutku. Ne trebaju nam izjave u novinama da idemo po zlato, treba nam mir, realnost i jako puno rada.

24sata: Slažete li se s ocjenama da je Hrvatska u ovom trenutku na papiru bolja nego ikad?

To je najveća zamka u koju možemo upasti. Ne smijemo si dopustiti da se uljuljamo u nešto što možda i nije baš točno. Istina je da imamo širinu kakvu dosad nismo imali, imamo i kvalitetu i pozitivnu vibru, ali svaki je turnir priča za sebe, drugačiji od onog prije.

24sata: Kako se pripremate za utakmice na ovakvim turnirima? Što vas posebno motivira?

Slušam glazbu. Na SP-u u Tunisu slušao sam Olivera prije svake utakmice, imam spreman miks i za Švedsku. Slušam domaću glazbu, ali volim i REM, Coldplay, U2. Sve ovisi o raspoloženju u tom trenutku.

24sata: Tko vam je u reprezentaciji omiljeni cimer?

E, to vam neću otkriti. Cimeri su mi dosad bili Gojun, Duvnjak, Vori, Kopljar... Zapravo mi nije važno s kim sam u sobi, važno je da je dobra zafrkancija i da je isti glazbeni ukus.

24sata: Kako je u Hamburgu?

- Odlično! Ovo je godina iz snova, guramo jako dobro, vodimo u prvenstvu, a nas Hrvate zaista vole i cijene. I Vori, i Duvnjak, i ja uživamo u HSV-u.

24sata: Imate li kakve rituale i praznovjerja uoči utakmica?

- Prije sam imao, ali danas se samo pomolim Bogu i dam sve od sebe. Sjećam se da mi je u Ateni Šola naredio da se ne smijem brijati do kraja turnira. On je bio najstariji, a ja među najmlađima i morao sam ga slušati.

24sata: Kako je 13-mjesečni sin Luka? Je li naslijedio očeve gene?

- Da, veliko je dijete, visoko, stalno trči okolo. Prohodao je s 11 mjeseci, a već s tri mjeseca počeo se igrati loptom. Ostaviš li ga na tri sekunde na podu, odmah ga izgubiš iz vida.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom