Obavijesti

Sport

Komentari 3

Goluža slomio 'svoje plinare': Pobijedili smo veliku momčad

Goluža slomio 'svoje plinare': Pobijedili smo veliku momčad
1

U nastavku susreta slovački prvak, kojeg vodi Slavko Goluža, je zaigrao daleko bolje. U 36. minuti Slovaci su prvi put poveli s tri gola razlike (22-19), u 42. minuti imali su i +4 (26-22), a u 54. minuti i 31-25

VIDEO

Rukometaši PPD Zagreba poraženi su u 2. kolu SEHA Gazprom lige na gostovanju u slovačkom Prešovu od Tatrana 28-33 (18-18).

Hrvatski prvak je dobro ušao u susret i veći dio prvog poluvremena je bio u vodstvu. Domaćin je do prvog vodstva stigao u 16. minuti (9-8), no do poluvremena se nitko nije uspio odvojiti i na odmor se otišlo rezultatom 18-18.

U nastavku susreta slovački prvak, kojeg vodi Slavko Goluža, je zaigrao daleko bolje. U 36. minuti Slovaci su prvi put poveli s tri gola razlike (22-19), u 42. minuti imali su i +4 (26-22), a u 54. minuti i najvećih šest golova razlike (31-25). Na koncu je završilo 33-28.

Tatran su predvodili Bruno Butorac s osam, Dominik Krok sa sedam, te Aleksej Peskov sa šest golova. U redovima hrvatskog prvaka najefikasniji su bili Stipe Mandalinić sa 10, Leon Šušnja s pet, te Josip Valčić, Mario Vuglač i Domagoj Pavlović sa po tri pogotka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nismo bili na nivou koji sam priželjkivao. U prvom poluvremenu smo u napadu bili efikasni, ali obrana nije bila na visini zadatka. U nastavku smo se raspali i u obrani i u napadu. Očitali su nam lekciju u drugom poluvremenu - kazao je trener hrvatskog prvaka Kasim Kamenica.

S druge strane Slavko Goluža nije skrivao zadovoljstvo pobjedom.

- Pobijedili smo velikog protivnika. Na početku utakmice bio sam pomiješanih emocija jer je Zagreb moj klub. Ali ja sam profesionalac i bio sam maksimalno koncentriran. Nakon prvog poluvremena sam bio ljut. Nedopustivo je primiti 18 golova. U drugom dijelu smo zaigrali daleko mirnije i mudrije i zasluženo smo pobijedili.

Nakon dva kola na ljestvici vode Vardar i Tatran sa po dvije pobjede, dok PPD Zagreb i naš drugi predstavnik Nexe imaju po pobjedu i poraz.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...