Obavijesti

Sport

Komentari 15

Goluža vodi svih 19 u Srbiju; Balić upitan: Ma 'super' sam

Goluža vodi svih 19 u Srbiju; Balić upitan: Ma 'super' sam
4

Izbornik rukometaša Slavko Goluža svih 19 igrača koji su bili na pripremama u Osijeku povest će u Srbiju. U autobusu će biti Ivano Balić koji nije zaliječio ozljedu

VIDEO

Put Srbije u subotu će krenuti svih 19 rukometaša sa spiska Slavka Goluže, uključujući ozlijeđene Ivana Balića i Dragu Vukovića te Hrvoja Batinovića kojeg je viroza prikovala za krevet. Izbornik će ih čekati do posljednjeg roka, nedjelje navečer svega nekoliko sati prije otvaranja turnira protiv Islanda, i tek tada odlučiti kojih 16 igrača će prijaviti za prvi krug Europskog prvenstva.

- Kako se osjećam? Ma super – ironično je Ivano Balić prokomentirao ozljedu koja je pod upitnik dovela njegov nastup na Europskom prvenstvu.

- Kako bih se mogao osjećati? Tužan sam i nezadovoljan, još uvijek se nadam da će sve biti u redu. Igrat ću kada to stručni stožer procijeni – kazao je jedan od najboljih svjetskih rukometaša

Za izbornika Ivano još nije izgubljen, barem ne za drugi krug u Novom Sadu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ozljeda je takva da iziskuje veliki oprez. Samo on zna koliko mu to smeta. Kod njega postoji velika želja, ali preostalo je još nekoliko dana pa ćemo vidjeti – kazao je Goluža.

Iako je za danas najavio priopćiti imena trojice prekobrojnih, izbornik je bio prisiljen pogaziti riječ. U autobus za Vršac sjest će svi igrači s užeg popisa.

- Razočarat ću vas. Situacija je takva da će ozljede diktirati momčad i nalažu da budemo oprezni – dometnuo je izbornik zadovoljan odrađenim u mini pripremama koje su se zgusnule u samo dva tjedna.

- Dobro se radilo iako nam vrijeme nije bilo saveznik, pokušali smo ekipu osvježiti i napuniti snagom nakon Croatia cupa - kazao je.

- Možemo biti djelomično zadovoljni odrađenim, mjesta za napredak još uvijek ima, a na nama je da pokušamo sakriti svoje mane - kazao je kapetan reprezentacije Igor Vori.

Svjestan je, kaže, velikih očekivanja, ali pokušava “spustiti loptu”.

- Treba biti realan, svi nam već “guraju” medalje, ali daleko je još borba za njih. Idemo korak po korak, prvo da pobijedimo Island. Odigrat ćemo najbolje što možemo, ali i drugi treniraju i igraju rukomet - kazao je Vori.

- Gledajući sa strane, izgledamo jako dobro. Nadam se da će oni igrači koji imaju problema, uključujući i mene, uspjeti riješiti ih se što prije - dometnuo je Ivano Balić.

Polazak autobusa s hrvatskom reprezentacijom iz Osijeka najavljen je za subotu u 9.30 sati, a u sobama hotela u Vršcu trebali bi biti već oko podneva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu