Obavijesti

Sport

Komentari 18

Goran: Sampras mi je uništio život, spasilo me rođenje kćeri

Goran: Sampras mi je uništio život, spasilo me rođenje kćeri
2

Volim Petea, on je veliki šampion i dobar momak. Ali izgubio sam puno polufinala i finala protiv njega. Mrzim ga iz sportske perspektive, rekao je Goran Ivanišević o velikom rivalu Samprasu

VIDEO

Moj život ne bi bio isti da nisam 2001. godine osvojio Wimbledon. Netko kaže da je najvažnija stvar u sportu sudjelovati, ali to nije istina. Pamti li netko onoga tko je poražen u finalima? Sve do tog ponedjeljka bio sam vječiti drugi. Ni ja se ne sjećam tih prokletih finala iako sam u njima igrao Sada, 16 godina kasnije ljudi me i dalje zaustavljaju na cesti i prisjećaju se 16. gema odlučujućeg petog seta, riječi su Gorana Ivaniševića u intervjuu za talijanski magazin Sore 24 Ore.

Pričao je o svojoj karijeri protkanoj legendarnim mečevima protiv jednog od najvećih tenisača svih vremena, Petea Samprasa. Naime, sjajni Amerikanac ga je pobijedio 12 puta u 18 međusobnih mečeva i dva puta u finalu te jednom u polufinalu Wimbledona.

- Sampras mi je uništio život. Volim Petea, on je veliki šampion i dobar momak. Ali izgubio sam puno polufinala i finala protiv njega. Mrzim ga iz sportske perspektive. Njegov borbeni duh i mentalitet su bili ključ za uspjeh - ispričao je Goran Talijanima.

VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što je pobijedio Australca Patricka Raftera u finalu Wimbledona 2001., počeli su veliki zdravstveni problemi.

- Rame me tako boljelo da nakon mečeva nisam mogao podići ruku. Bio sam na operaciji 2002. godine, ali boljelo me i nakon povratka, pa sam se odlučio umiroviti. Tada sam imao 32 godine, umirovio sam se i osjećao sam se izgubljeno. Nisam znao što raditi u životu. Nije više bilo stresa na koji sam navikao. Srećom kćer mi se rodila 2003. i očinstvo me spasilo - prisjetio se legendarni Zec.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića