Obavijesti

Sport

Komentari 29

Sluga: Ubili smo se k'o majke, Gorgon: Ovo je za vas navijače

Sluga: Ubili smo se k'o majke, Gorgon: Ovo je za vas navijače
15

Riječani su emotivno proslavili zasluženo osvojeni Kup. Bilo je tu i suza, svega, Alexander Gorgon Rabuzinovo Sunce posvetio je navijačima, a pjesma se orila u noćnim satima

VIDEO

Onako kako to i priliči nakon velikog trofeja, igrače Rijeke dočekalo je veliko slavlje u njihovom gradu nakon sjajne utakmice i pobjede protiv Dinama u finalu Hrvatskog nogometnog kupa. Tisuće navijača dočekalo je Igora Bišćana i njegovu momčad, a oduševljenje se vidjelo i na licima navijača i igrača.

Doček osvajača Kupa na Korzu: Rabuzinovo 'Sunce' sja s balkona Radio Rijeke!

Objavljuje 24sata Sport u Srijeda, 22. svibnja 2019.

Golman Simon Sluga koji je u ključnom trenutku finala obranio penal Daniju Olmu bio je iznimno veseo, a proslavio je odmah nakon meča, tvrdi sam:

- Ispričavamo se svima, ubili smo se k'o majke u busu - rekao je šaljivi Sluga, a Alexander Gorgon titulu je posvetio svima onima koji su ih podržali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:20

Igrači su bili u suzama, grlili su se, veselja nije falilo, a Korzom se orila pjesma. 'Najdraža Rijeko' čulo se barem na otoku Krku...

Oglasio se ubrzo i trener Igor Bišćan:

- Ovi dečki su heroji - rekao je pa se zahvalio navijačima, a igrači su u međuvremenu skandirali - 'dupla premija'!

POGLEDAJTE GALERIJU:

13
| Foto: Nel Pavletic/PIXSELL/INSTAGRAM

Predsjednik kluba Damir Mišković reagirao je očekivano - s jednim 'ajoooj', a onda pohvalio navijače:

-  A bez vašeg navijanja danas ne bismo osvojili Kup. Molim vas, od druge sezone da budemo još glasniji. Hvala vam, hvala vam, hvala!!!

A onda je istaknuo i svoju požrtvovnost klubu:

- Ja i moja obitelj možda nismo savršeni, ali dajemo sve što imamo za Rijeku!

Ugostiteljski objekti u centru grada zbog vanredne su situacije radno vrijeme produžili - sve do jutra! A takvo je i trajanje slavlja...

Rijeci je ovo prvi trofej nakon dvije godine, a Kup su posljednji put osvojili 2017. nakon što su također dobili Dinamo i to identičnim rezultatom 3-1. Igor Bišćan i njegova momčad to su definitivno zaslužili nakon sjajne utakmice u Puli gdje su njihovi navijači napravili fantastičnu atmosferu koja je pomogla Riječanima da došu do pobjede protiv snažnog protivnika.

Riječani su emotivno proslavili zasluženo osvojeni Kup. Bilo je tu i suza, svega, a posebno emotivno bilo je kada je Kvržić podignuo Rabuzinovo sunce koje je zasjalo pulskim nebom, a uskoro će obasjati riječko nebo! 

Igor Bišćan stigao je pod velikim kritikama u Rijeku, ali pokazao je da je zaslužio ovu priliku i preporodio bijele nakon lošeg početka sezone nakon čega je Matjaž Kek podnio ostavku.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?