Obavijesti

Sport

Komentari 10

Goričani su darivali dinamovce: Prvo cvijećem, pa penalima...

Goričani su darivali dinamovce: Prvo cvijećem, pa penalima...
1

Iyayi Atiemwen vratio se u Veliku Goricu, ali niti na terenu gdje je prošle jeseni igrao jako dobro, nije pokazao puno u dresu Dinama. Njegov povratak obilježila je ozljeda na kraju prvog poluvremena

VIDEO

Prepuni stadion u Velikoj Gorici na lijep je način dočekao hrvatskog prvaka. Pljesak se prolomio kao čestitka Dinamu na sjajnoj europskoj sezoni. Dobili su "modri" i cvijeće prije utakmice, ali tu nije bio kraj goričkog darivanja dinamovaca nedjeljnog popodneva. 

Tri je penala sudio Splićanin Duje Strukan. Osobni dojam je da mu se ni za jedan ne može prigovoriti. Jedan su napravili dinamovci, a dva Goričani. Mario Marina i Igor Čagalj napravili su penale i tako su darovali pobjedu Dinamu. 

Komnen Andrić sigurno je zabio oba penala. Zabio je 13. gol u sezoni i sedmi iz penala. 

Iyayi Atiemwen vratio se u Veliku Goricu, ali niti na terenu gdje je prošle jeseni igrao jako dobro, nije pokazao puno u dresu Dinama. Njegov povratak obilježila je ozljeda na kraju prvog poluvremena. Očekivalo se da Nigerijac barem protiv svojeg bivšeg kluba odigra dobru utakmicu, ali ni to nije uspio. Legitimno pitanje koje se postavlja je li on materijal za Dinamo, odnosno može li biti jedan od igrača s kojima će "modri" za četiri mjeseca krenuti po nastup u Ligi prvaka. 

I utakmica u Velikoj Gorici je pokazala kako je Amer Gojak u velikom padu u formi. Jesenas je u nekim utakmicama bio sjajan, a u Gorici je nastavio s promašajima velikih prilika. Neće ga pa neće u posljednjih deset dana. Trebat će mu neko vrijeme da se oporavi od dva velika promašaja protiv Benfice.

Na utakmicu u Veliku Goricu došao je i Ivica Olić, jedan od pomoćnika Zlatka Dalića. Dominika Livakovića nije mogao vidjeti jer nije bio niti na klupi, Bruno Petković je odigrao posljednjih desetak minuta, a Marin Leovac je napravio glupi penal. Leovac je jedan od kandidata za mjesto lijevog bočnog protiv Azerbajdžana u četvrtak, a sigurno mu ovako glupo napravljeni penal pred Olićevim očima nije pomogao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica