Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gotovi problemi s napadačima: Lampard u klub vraća i Drogbu

None Foto:

Mislim da je Frank odlična opcija za klub. Je li spreman za posao? Pa zar treba čekati dok ne napuni 40 ili 50 godina da bude spreman, komentirao je Drogba koji bi trebao biti novi trener napadača

I Chelsea je odlučio dati priliku svojim legendama. Frank Lampard trebao bi uskoro preuzeti prvu momčad, a sa sobom će u klub dovesti i bivšeg suigrača.

Legendarni veznjak je na Stamford Bridgeu proveo 13 godina i sa 211 golova je najbolji strijelac kluba u povijesti, a vraća se nakon samo sezone provedene na klupi Derbyja u kojoj ga je od ulaska u Premier ligu dijelila samo jedna pobjeda. 

I ne vraća se sam! Sun piše kako Lampard za pomoćnika želi Didiera Drogbu, a njega vidi kao trenera napadača koji su posljednjih godina bili ogroman problem "plavaca". U njegovom stručnom stožeru bi trebali biti i Jody Morris te Shay Given, trenutni trener golmana u Derbyju.

'Rano? Pa koliko bi trebao čekati na priliku?'

- Frank je napravio sjajan posao s Derbyjem, odveo momčad do playoffa. Mislim da je on odlična opcija za klub. Je li spreman za posao? Pa zar treba čekati dok ne napuni 40 ili 50 godina da bude spreman? - komentirao je Drogba.

- Mislim da uspjeh ovisi samo o našem iskustvu i o želji za uspjehom. Ako se on osjeća spremnim, onda ne mislim da je rano - dodao je.

Chelsea zbog kazne ne smije kupovati igrače, pa bi sada dolazak još uvijek neiskusnog Lamparda zapravo bio idealan. Vijest još mora potvrditi vlasnik kluba Roman Abramovič, čovjek koji nije zadovoljan s Maurizijem Sarrijem, pa će se temperamentni Talijan nakon samo jedne sezone vratiti u Italiju.

Komentari (9)
  • Dobra odluka... Lampard je odličan trener,a Chelsea ima super igrače u akademiji al ih ne znaju isprofilirat i pretvorit u zvijezde i to ih mući dugi niz godina... Samo kupuju aiz svoje akademije nula bodova

    16. 6. 2019,   15:59
  • Legendo sretno !

    16. 6. 2019,   14:52
  • Prava stvar

    16. 6. 2019,   14:48