Obavijesti

Sport

Komentari 71

Gotovo je! Kovaču stiže igrač u dogovoru od 200 milijuna eura

Gotovo je! Kovaču stiže igrač u dogovoru od 200 milijuna eura
1

Leroy Sane će potpisati četverogodišnji ugovor s Bayernom, a s bonusima će Bayern Cityju isplatiti 200 milijuna eura! To će biti najveća cifra ikad plaćena za jednog igrača u Bundesligi

VIDEO

Dolazi, ne dolazi, dolazi, ne dolazi... Tako je otprilike čitavog prijelaznog roka tekla priča oko Leroya Sanea (23) i njegovog transfera u Bayern. A sada je čitavoj sagi došao kraj. Nijemac je dogovorio sve s Bayernom, City je pristao na transfer i on će uskoro postati i služben, pišu ugledni njemački mediji Kicker i Bild.

Sane je poručio Bavarcima da želi igrati na Allianz Areni i pristao je potpisati ugovor na četiri godine. Iako se Bayern nadao da će uspjeti spustiti cijenu, City je bio nepopustiv. Kicker piše kako će cijena transfera sigurno premašiti 100 milijuna eura, a Bild ide i korak dalje te tvrdi da će na kraju Kovač ipak dobiti igrača koji će Bayern ukupno s bonusima koštati nevjerojatnih 200 milijuna eura! To je najveća cifra ikada plaćena u Bundesligi.

- Leroy Sane je sjajan igrač, njemački reprezentativac. Uvjeren sam da će ga Bayern uspjeti dovesti u München i da ćemo dobiti to veliko pojačanje - izjavio je prije nekoliko dana Niko Kovač. Zbog javnog istupa o igraču tuđe momčadi morao se ispričati i Manchester Cityju, Pepu Guardioli, ali i svome šefu Karlu-Heinzu Rummeniggeu.

I City ga je želio zadržati. Točnije, Pep Guardiola ga je htio u svojoj momčadi, ali Nijemac je zbog manje minutaže prošle sezone odlučio potražiti sreću u domovini.

- Želimo da ostane, čeka ga ponuda za produljenjem ugovora. Jako ga cijenim, smatram da ima puno prostora za napredak. Mi smo svoju ponudu pripremili, ali na njemu je da odluči odgovara li mu takav dogovor ili ne. Ako želi otići, može. Naravno, bit ćemo tužni - pričao je nedavno Španjolac na klupi Cityja.

Bayern München će biti Saneov treći klub u karijeri. Profesionalnu nogometnu priču je započeo u Schalkeu, a 2016. godine je preselio u Manchester City.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka