Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gračan: Šuker mi je rekao da nastavljamo suradnju, čekam

None Foto: Goran Kovacic/PIXSELL 2

Nastavak suradnje Nenada Gračana i HNS-a najavljen je prije odlaska na Euro pa potvrđen prošlog četvrtka, ali izbornik U-21 reprezentancije još nije dobio novi ugovor na potpis

O tome je li hrvatska U-21 nogometna reprezentacija napravila uspjeh samim plasmanom na Euro ili razočarala posljednjim mjestom u skupini može se razgovarati i imati različita mišljenja.

Činjenice su, pak, da je Hrvatski nogometni savez i prije U-21 Eura imao dogovor sa izbornikom Nenadom Gračanom o nastavku suradnje, a onda prošloga četvrtka to još jednom potvrdio samome izborniku.

Činjenica je, također, da tog novog ugovora pred Gračanom još nema pa su sve brojnije glasine da nastavka suradnje s Gračanom neće ni biti.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ima li u tim glasinama istine trebalo bi biti poznato vrlo skoro. Sam dojučerašnji, a možda i budući izbornik o tome također, kaže, nema pojma.

- Prošlog četvrtka mi je na Izvršnom odboru HNS-a potvrđen taj dogovor o nastavku suradnje tj. da ću mladu reprezentaciju voditi i u novom krugu kvalifikacija. To sam dogovorio sa predsjednikom Saveza Davorom Šukerom. Do ovog trenutka u kojem razgovaram sa vama taj dogovor nije potvrđen potpisom ugovora. I to je sve što vam mogu reći jer to je i apsolutno jedino što pouzdano znam. Sve drugo bi bile glasine, a sa njima se sigurno neću baviti. Ugovor mi je istekao prije koji dan, a imam dogovor i potvrdu dogovora od strane predsjednika HNS-a da ću i dalje biti , a u međuvremenu sam s obitelji, igram tenis, odmaram i... Čekam - rekao je Nenad Gračan za 24sata.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Komentari (13)
  • Pa kad nemas obraza sam otici onda cekaj otkaz

    17. 7. 2019,   15:10
  • kako te samo nije sram???? na temelju čega bi itko zdrav tebi dao novu priliku??? pa nisi ni ovu smio dobiti, ti si dokazana neznalica, kao i onaj Gudelj....

    17. 7. 2019,   15:22
  • Odi i spasi nam repku

    17. 7. 2019,   15:36