Obavijesti

Sport

Komentari 2

Gradski derbi u Liga kupu, Leicester jedva dobio Everton

Gradski derbi u Liga kupu, Leicester jedva dobio Everton
1

City, koji je branitelj naslova, je na gostovanju pobijedio trećeligaša Oxford United s 3-1, Manchester United je na Old Traffordu bio bolji od četvrtoligaša Colchester United sa 3-0...

VIDEO

Nakon Aston Ville plasman u polufinale engleskog nogometnog Liga kupa izborila su oba Manchesterska kluba City i United, te Leicester City.

City, koji je branitelj naslova, je na gostovanju pobijedio trećeligaša Oxford United s 3-1, Manchester United je na Old Traffordu bio bolji od četvrtoligaša Colchester United sa 3-0, dok je Leicester City porazio Everton boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je susret završio 2-2.

Golove za "Građane" zabili su Joao Cancelo (22) i Raheem Sterling (50, 70), dok je za domaćine strijelac bio Matt Taylor (46).

United je tek u nastavku slomio Colchester United, a sva tri gola je zabio u razmaku od 10 minuta. Strijelci su bili Marcus Rashford (51), Ryan Jackson (56-ag) i Anthony Martial (61).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Oxford United v Manchester City - Carabao Cup - Quarter Final - Kassam Stadium

U najzanimljivijem susretu večeri Leicester je umalo uprskao vodstvo od 2-0 protiv Evertona, a na koncu je slavio nakon lutrije jedanaesteraca.

Gosti su poveli preko Jamesa Maddisona (26), a samo tri minute kasnije Jonathan Evans je povisio na 2-0. Everton je smanjio u 70. minuti golom Toma Daviesa, a ludilo na Goodison Parku izazvao je Leighton Baines izjednačivši u sudačkoj nadoknadi.

Međutim, prilikom izvođenja jedanaesteraca gosti su bili uspješniji i slavili su sa 4-2. Kod Evertona nisu zabili Tosun i Baines, a kod gostiju Maddison.

Carabao Cup - Quarter Final - Everton v Leicester City

U utorak je Aston Villa pobijedila Liverpool sa 5-0, međutim europski prvak je nastupio s najmlađom postavom u 127-godišnjoj klupskoj povijesti jer je prva momčad otputovala u Katar na Svjetsko klupsko prvenstvo. Prosjek momčadi Liverpoola bio je 19 godina i 182 dana.

Strijelci za Aston Villu bili su Hourihane (14), Boyes (17-ag), Kodjia (37, 45) i Wesley (90+2).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu