Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Grdi je sad naš! Bad Blue Boysi oduševili obradom velikog hita

None Foto: Jurica Galoić/PIXSELL/Miranda Čikotić/PIXSELL 12

Grdoviću su otkazali 'Bilu noć' u Kölnu jer su mu zamjerili druženje sa Šukerom i Vrbanovićem na SP-u. U Zagrebu ga - obožavaju! Na utakmici Futsal Dinama obradili su njegov hit 'Za ljubav ja dao bih sve'

Futsal Dinamo, klub koji su osnovali navijači i koji uspješno posluje po modelu 'jedan član - jedan glas', za što se godinama Bad Blue Boysi bore u 'velikom' Dinamu, priredio je još jedan spektakl na Šalati, koja postaje kultno mjesto za ovakve priredbe kluba koji je vjerojatno jedini samoodrživ sportski kolektiv u Hrvatskoj.

Zagreb: Prijateljska utakmica, MNK Futsal Dinamo - Panathinaikos VIDEO Futsal Dinamo 'zapalio' Šalatu: U spektaklu pao Panathinaikos

Priča je počela 2012., priča koja je imala primjese bajke, ali san je postao stvarnost i Futsal Dinamo je praktički od nule došao do prve lige i profilirao se kao jedan od najboljih futsal klubova u Hrvatskoj.

Na Šalati je bilo spektakularno i emotivno, tisuće navijača na tribinama i oproštaj od prerano otišlih Čuljka, Capara i mladog Kadrnku. 

POGLEDAJTE VIDEO

Od prve do zadnje minute pjesma nije stala, Grci su bili impresionirani, a na repertoaru je bio i Mladen Grdović, zadarski 'grdelin' i simbol Hajduka na čijim se utakmicama redovito pušta ona legendarna 'Dalmatinac sam'.

Bilo je upitno hoće li se i dalje puštati.

POTRESEN JE Hajduk se odrekao Grdija: Srce mu plače, slomljen je, ne spava

Naime, dio Hajdukovih navijača zamjerio je Grdoviću posjet reprezentaciji u Rusiji i druženje sa Šukerom i Vrbanovićem pa su mu nedavno otkazali nastup na 'Biloj noći' u Kölnu. Šuškalo se i kako bi mogli maknuti njegove pjesme uoči Hajdukovih utakmica, a to bi slomilo Grdija koji je veliki navijač Hajduka.

No iz Hajduka kažu kako su njegove pjesme godinama dio hajdučke tradicije te da će se i dalje izvoditi na Poljudu. I ne samo na Poljudu. Bad Blue Boysi obradili su Grdovićev hit 'Za ljubav ja dao bih sve'.

U obradi Dinamovih navijača to je naravno zvučalo ovako: 'Za Dinamo ja dao bih sve'.

Priznat ćete, zvuči zaista sjajno...

VIDI OVO! 10 zanimljivosti koje niste znali o Ivanu Rakitiću!

VIDEO: ZA DINAMO DAO BIH SVE

Komentari (69)
  • Pa činjenica je da čovjek ima dobre pjesme,karizmu,dozu ludosti...,pa neka ga slušaju,pa to je naš Mladen Hrvat,a nadam se da će i onima u St doći iz dupeta u glavu što čine klubu i nama navijačima,a upravi je bitna samo plaća i pinka sa strane od promašenih transfera

    11. 9. 2018,   17:08
  • To su obradili još prije 10 godina, malo se informirajte 😎

    11. 9. 2018,   17:39
  • Mocno nema sta...onaj jazavac dalmacija i jere na aparatima...aparati im na aparatima 😂😂😂

    11. 9. 2018,   17:10