Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Grom prekinuo finale u Srbiji: Zvezda do naslova sa sirenom

None Foto: instagram/crvenazvezdakk

Odlučujuću utakmicu košarkaškog finala sprskog play-offa prekinuo je grom koji je udario u dvoranu. Krov je počeo prokišnjavati, prekid je trajao pola sata, a naslov je uzela C.Zvezda

U Srbiji je četvrtu utakmicu finala košarkaškog play-offa između Partizana i Crvene zvezde na pola sata prekinuo - grom koji je udario u dvoranu!

Da, i dvoranski sport može biti prekinut zbog gromova... Domaćin je bio Partizan, igralo se u dvorani 'Aleksandar Nikolić', a grom je u krov dvorane udario osam i pol minuta prije kraja.

Partizan je imao koš prednosti, ali utakmica je morala biti prekinuta jer se ugasila 30% rasvjete, a kroz rupu koju je napravio udar groma po gledateljima i po parketu je u dvorani počela padati kiša!

Voda je skupljana i parket sušen ručnicima, a kad se organizator uvjerio da postoje sigurnosni uvjeti za nastavak utakmice bolje se snašla Zvezda koja je u finalu vodila 2-1.

Završilo je 76-75 za Zvezdu koja je u finalu pobijedila s 3-1 ite osvojila svoj peti uzastopni naslov: pobjedonosnim, trofeja vrijednim košem Amerikanca Billyja Barona i to - sa zvukom sirene.

Inače, Zvezda je na društvenim mrežama svoje navijača 'nabrijavala' porukom: 'Neka grmi cijela dvorana'.

Komentari (6)
  • Koga to zanima u Hrvatskoj

    17. 6. 2019,   23:51
  • da ih je udarila oluja nebi se mogla nastavit, jer nebi vise nikoga bilo u dvorani..

    17. 6. 2019,   22:04
  • Peti put uzastopno gazi Zvezdo,gazi!!U poslednjoj sekundi,iz trokoraka😂sad smo im vratili za onaj Drobnjakov koš iz auta!Sada zaslužen odmor,i svetsko prvenstvo,a posle pripreme za evroligu!!

    17. 6. 2019,   22:08