Obavijesti

Sport

Komentari 6

Grom prekinuo finale u Srbiji: Zvezda do naslova sa sirenom

Grom prekinuo finale u Srbiji: Zvezda do naslova sa sirenom
1

Odlučujuću utakmicu košarkaškog finala sprskog play-offa prekinuo je grom koji je udario u dvoranu. Krov je počeo prokišnjavati, prekid je trajao pola sata, a naslov je uzela C.Zvezda

VIDEO

U Srbiji je četvrtu utakmicu finala košarkaškog play-offa između Partizana i Crvene zvezde na pola sata prekinuo - grom koji je udario u dvoranu!

Da, i dvoranski sport može biti prekinut zbog gromova... Domaćin je bio Partizan, igralo se u dvorani 'Aleksandar Nikolić', a grom je u krov dvorane udario osam i pol minuta prije kraja.

Partizan je imao koš prednosti, ali utakmica je morala biti prekinuta jer se ugasila 30% rasvjete, a kroz rupu koju je napravio udar groma po gledateljima i po parketu je u dvorani počela padati kiša!

Voda je skupljana i parket sušen ručnicima, a kad se organizator uvjerio da postoje sigurnosni uvjeti za nastavak utakmice bolje se snašla Zvezda koja je u finalu vodila 2-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Završilo je 76-75 za Zvezdu koja je u finalu pobijedila s 3-1 ite osvojila svoj peti uzastopni naslov: pobjedonosnim, trofeja vrijednim košem Amerikanca Billyja Barona i to - sa zvukom sirene.

Inače, Zvezda je na društvenim mrežama svoje navijača 'nabrijavala' porukom: 'Neka grmi cijela dvorana'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu