Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Guardiola: Liga prvaka? Još nismo spremni za osvajanje...

None Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL, Goran Stanzl/PIXSELL

Puno toga kreiramo, malo golova primamo, ali ima puno prostora za napredak. Zabili smo puno golova u posljednje dvije sezone, ali moramo i dalje puno raditi, kaže Guardiola

Manchester City pod Pepom Guardiolom osvojio je posljednja dva naslova engleskog prvaka, no na Etihadu žele više. To više zove se Liga prvaka u kojoj "Građani" nikako da naprave iskorak.

Prošle su godine zapeli u četvrtfinalu, međutim, i dalje je za kladionice Pepova škvadra najveći favorit za naslov prvaka Europe. Na što će on reći...

- Svi samo govore o Ligi prvaka, o tom cilju. No, nismo spremni i dalje - otvoreno će Španjolac. 

Champions League - Group E - Liverpool v FC Salzburg PRVI STRIJELAC LIGE PRVAKA City zagrizao za 'wunderkinda' RB Salzburga: Nudi bogatstvo

- Puno toga kreiramo, malo golova primamo, ali ima puno prostora za napredak. Zabili smo puno golova u posljednje dvije sezone, ali moramo i dalje puno raditi.

ŠPANJOLAC SE NE ŠALI Guardiola igračima: Idite kući, uđite u frižider i ostanite tamo

Ako City ima "puno" prostora za napredak, onda se konkurenciji ne piše dobro. Međutim, dok City ne napreduje, Liverpool koristi priliku. U Premier ligi je na +6. A bio je i na +8.

Komentari (29)
  • Real sigurno neće osvojiti, preloši su, kažem kao navijač Reala. Za mene su tri favorita, Juventus, Barcelona, Liverpool.

    21. 10. 2019,   23:23
  • Pa dragi Pep koliko tebi treba miliona i godina da bi uspio??

    22. 10. 2019,   04:14
  • Dobro je rekao Ibrahimovic filozofer koliko ce jos potrositi for u meduvremenu Liverpool osvoji ligu prvaka s puno manjim budetom a sad izgleda idu I posted ligu,nogomet nije filozofija gospon gvardioala.

    22. 10. 2019,   03:52