Obavijesti

Sport

Komentari 11

Guardiola: Nisam siguran da će Neymar u Barci igrati kao prije

Guardiola: Nisam siguran da će Neymar u Barci igrati kao prije

Neymar (27) je rekao čelnicima PSG-a da ne namjerava više igrati za Parižane, a već duže vrijeme ne skriva želju za povratkom na Camp Nou. Ipak, Pep Guardiola nije oduševljen tom idejom...

VIDEO

Pep Guardiola (48) ima nedoumice oko povratka Neymara u Barcelonu. Za katalonske novine "Ara" trener Manchester Cityja rekao je: 

- Neymar je odličan igrač, ali nisam siguran je li to onaj isti igrač. Hoće li biti kao što je bio nekad? Ja nisam više ista osoba kao prije i nisam siguran je li Neymar još uvijek ista osoba. Ali on je jako dobar, to nitko ne može poreći - rekao je Pep. 

Brazilska zvijezda 2017. godine potpisala je ugovor vrijedan vrtoglavih 222 milijuna eura za prelazak iz Barcelone u PSG, a već ove godine želi doći natrag u katalonskog velikana. 

Guardiola, legenda Barcelone, ima također svoje mišljenje za mogući povratak "izgubljenog sina": 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nedavno sam rekao da su najjači rivali u mojoj karijeri bile momčadi Liverpoola u ovoj godini te Barcelone pod Luisom Enriqueom. Ofenzivni trojac Barce i Enriquea bio je nepobjediv - izjavio je. 

Gore navedeni trojac bio je sastavljen od Neymara, Messija i Suareza u napadu, a Guardiola je rekao i kako Neymar ima "veliku individualnu kreativnost".

Što se Guardiole tiče, povratak u Barcelonu nije mu trenutno u planu.S Manchester Cityjem ima produžen ugovor do 2021. 

- Ugovor sam produžio jer ovdje imam mladu momčad . U klubu postoje tri-četiri osobe koje donose sportske odluke, a tračevi o 18 menadžera potpuno su netočni - tvrdi katalonski stručnjak. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu