Obavijesti

Sport

Komentari 0

Gubitnik mjeseca: Mamić se oporavlja od poraza

Gubitnik mjeseca: Mamić se oporavlja od poraza
1

Za samo 24 sata na Rogli Mamić je došao je k sebi nakon mnoštva nevolja. Propali transferi, poraz u Udruzi Prve HNL, oštećen automobil...

VIDEO

Zdravko Mamić ustao je prilično rano. Na Rogli ne spava baš najbolje. A kako i bi kad je posljednjih dana toliko toga krenulo nizbrdo, za njega i za Dinamo?! Počelo je pučem u Udruzi prvoligaša. Mamić je odjednom otkrio kako mu je većina klubova - od Šibenika pa do Slaven Belupa - okrenula leđa. Njegova čovjeka Damira Vrbanovića “pomeo” je Igor Štimac i zasjeo na čelo Udruge. To je nakon mnogo vremena opet otvorilo front na relaciji Štimac - Mamić. U emisiji “Otvoreno” izvršni se dopredsjednik pred javnošću sučelio s najžešćim rivalom i, prema općemu mišljenju, nije izgledao uvjerljivije, mada Štimac nije u rukama držao nimalo jače karte. Uslijedio je novi šok: propao je transfer Roberta Kovača i Mamić je to, vidi se na njemu, strahovito teško podnio. Problemima tu nije bio kraj. Nakon svega, zbog vrijeđanja su ga udaljili iz sudnice u parnici protiv Miljenka Mesića, a još mu je netko na parkiralištu udario skupocjeni Mercedes. Na sreću, Dinamov izvršni dopredsjednik (ili kako ga novinari u posljednje vrijeme nazivaju - izvrsni dopredsjednik) zna se dočekati na noge u svakoj situaciji. Već u popodnevnim satima na Rogli je izgledao kao da u posljednje vrijeme nije pretrpio baš niti jedan poraz. - Dajte mi te novine da vidim kako stoje dionice. Ja tu razmišljam o Robertu Kovaču, a ne znam jesam li možda na gubitku - izjavio je Mamić. Minutu-dvije kasnije na licu je već bio širok osmijeh. - Vidi sad ovo. Skočile su mi sve dionice, osim onih kod Kovača - zaključio je izvršni dopredsjednik Dinama Mamić. ODBIJENICA IVANKOVA Zoran i Zdravko Mamić inzistirali su na novom golmanu, ali dolazak Dimitra Ivankova je propao. PORAZ U UDRUZI PRVE HNL Premda je lobirao za Damira Vrbanovića, Igor Štimac je pobijedio i izabrali su ga za predsjednika Udruge. PROPAO TRANSFER ROBERTA KOVAČA Prije desetak dana Zdravko Mamić slavodobitno je uskliknuo da je Robert Kovač Dinamov, ali transfer je propao. SVAĐA U SUDNICI Vrijeđao je Miljenka Mesića na Općinskom sudu u Zagrebu i sudac Marijan Bertalanić udaljio ga je iz sudnice. OŠTEĆEN MERCEDES Njegov skupocjeni Mercedes CL coupe, jedan od njegovih automobila, netko je udario na parkiralištu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani