Obavijesti

Sport

Komentari 51

'Ne želim sad pričati o pobjedi Dinama, ovdje je tema Hajduk'

'Ne želim sad pričati o pobjedi Dinama, ovdje je tema Hajduk'
1

Nakon pobjede protiv Rudeša, situacija u Hajduku se pomalo stabilizirala. Bili u sljedećem kolu gostuju u Puli, a Zoran Vulić smatra kako je Hajduku svaka utakmica finale...

VIDEO

Situacija u Hajduku se pomalo stabilizira. Dolaskom Zorana Vulića na mjesto trenera Splićani su prekinuli niz od šest susreta bez pobjede i napokon upisali sva tri boda.

Nakon trijumfa protiv Rudeša, "Bile" očekuje gostovanje u Puli kod Istre 1961 gdje se nadaju da će nastaviti s pobjedama.

Na konferenciji za novinare utakmicu je najavio strateg Hajduka Zoran Vulić

Pula pa Vrapče... Zoran Vulić pobjedom nad Rudešom započeo je svoj peti mandat na klupi Hajduka. U nedjelju ga čeka prvo gostovanje u Puli, a onda i kup ogled u Vrapču... Reporter: Tomislav Gabelić

Objavljuje 24sata Sport u Petak, 21. rujna 2018.

- Čeka nas jedna zahtjevna utakmica. U ovome trenutku je svaka za nas finale. Moramo pobijediti ovu utakmicu. Oni će biti dobri koliko im mi dopustimo - rekao je na uvodu Vulić.

Istra je nedavno ostala bez trenera i sportskog direktora, a Vulić smatra kako imaju talentiranu momčad.

- Istra je sastavljena od mladih igrača koji traže afirmaciju. Mislim da u Istri ima igrača koji su čak materijal za Hajduk. Bez obzira na ime protivnika mi moramo svugdje tražiti pobjedu. Istra nema trenera i oni će morati mijenjati neke stvari.

- Bitno je da vratimo samopouzdanje .Ako ne pobijedimo Istru, ova pobjeda protiv Rudeša nema toliku snagu, ali svaka nosi tri boda i bitna je za nas. 

Vulić je najavio kako će i u ovoj utakmici glavni pokretač momčadi biti stariji igrači

- Sastav se više manje zna. Stariji igrači moraju ponijeti veći teret. Protiv Vrapča će dobiti priliku igrači koji manje igraju. Svi su spremni osim Memolle i Fomitschowa. Blažević, koji je nedavno došao, konkurira za utakmicu.

- Pula je grad koji je privrženiji Hajduku. Koliko znam od prije, uvijek bi imali veću podršku nego ostali klubovi. Mi ćemo u Puli igrati s planom da se nametnemo. Moramo držati igru u svojim rukama, a to naravno ovisi o protivniku.

Jedan novinar pitao je Vulića što misli o jučerašnjoj pobjedi Dinama protiv Fenerbahčea, na što mu je Vulić odgovorio:

- Ovo je press konferencija za Hajduk i Istru, nema potrebe spominjati Dinamo i Fenerbahče.

Za kraj, novi trener "bilih" naglasio je kako je glavni način za podići se iz krize poboljšanje komunikacije između igrača te je pohvalio Hamzu.

- Želio bih poboljšati komunikaciju između igrača i agresivnost ako želimo biti bolji. Hamza je odličan igrač koji može pokriti veliki dio terena. Odigrao je jako dobro s Rudešom. No oni igrači ispred njega moraju biti pravi trkači, moraju mu otvoriti prostor - zaključio je Vulić.

Hajduk u Puli gostuje u nedjelju, a nakon šest kola se nalaze na sedmom mjestu sa sedam bodova. Odmah iz njih sa dva boda manje se nalazi Istra...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu