Obavijesti

Sport

Komentari 23

Hajduk mora otkupiti Posavca, Hajrović kao nekad u Werderu

Hajduk mora otkupiti Posavca, Hajrović kao nekad u Werderu
1

Čak dvije utakmice završile su bez golova, a nakon 21. kola Gorica i Hajduk bod su bliže mjestu kojem vodi u Europu nakon još jednog kiksa Lokomotive protiv posljednjeg Rudeša

VIDEO

Na domaćem terenu i Lokosi i Rudeš pa je i utakmica završila bez pobjednika (0-0), a Lokosi su izgubili vrijedna dva boda u utrci za Europu.

S remijima se nastavilo i u subotu kad su u Gorici domaćini remizirali s 'Divom iz predgrađa' (2-2), a na Rujevici su Rijeka i Hajduk odigrali bez golova. U posljednjim susretima ovog 21. kola Dinamo je u posljednjih 20 minuta slomio Slaven Belupo (3-0), dok je Osijek golom novog pojačanja Abazaja pobijedio Istru (1-0).

U suradnji s Facebook stranicom Romantika donosimo najbolje pojedince 21. kola HT Prve lige.

MOMČAD KOLA: Donosimo najbolje pojedince 21. kola 1. HNL Josip Posavec - Fantastično je golman Hajduka branio u...

Objavljuje RomantikaUtorak, 19. veljače 2019.

Josip Posavec - Fantastično je golman Hajduka branio u Jadranskom derbiju protiv Rijeke. Zatvorio je sve prilaze svom golu, a s efektnim paradama obranio je šuteve Acostyja i Puljića i mrežu očuvao netaknutom. Hajduk MORA otkupiti njegov ugovor od Palerma. Sve drugo bila bi pogreška.

Marijan Čabraja - U ovom dečku ima baruta i potencijala za nešto više od Gorice. Vidi se da je igrač prošao Dinamovu školu, brz je i pokretljiv i iskoristiv na obje bočne i krilne pozicije. Asistirao u remiju protiv Intera (2.2) Suku na glavu.

Denis Kolinger - Stasiti stoper je pokazao zavidnu brzinu protiv Rudeša. Nekoliko puta je pravovremenim uklizavanjima spasio opasne kontre, a Lokomotiva nije primila gol.

Dario Župarić - Stabilan na lopti, dobar u distribuciji i dugim loptama, a uspio se othrvati i neugodnom Jairu koji nije dobio puno prostora. Rijeka drugu utakmicu u nizu nije primila gol, izgleda obećavajuće.

Zoran Kvržić - Silom prilika krpa desni bok dok se ne oporave Pavelić i Tomečak. Primarno je krilni igrač, ali svoj posao na desnom beku odrađuje vrlo korektno, a opasan je prema naprijed. Protiv Hajduka je suigračima nakon ubačaja pripremio dvije mat-šanse koje nisu iskoristili.

Hamza Barry - Gambijac se podigao u zadnjih nekoliko utakmica i na ljeto bi mogao biti u izlogu. Imao je protiv Rijeke par vrhunskih prodora i opasnih udaraca, a dobru partiju ipak nije okrunio golom.

Lovro Majer - Na velika vrata se nakon ozljede vratio mladi 'modri' dragulj. Protiv Slaven Belupa je suigrače razigravao u maniri najvećih playmakera, asistirao je Hajroviću za gol i stigao pogoditi vratnicu. Partija gotovo za 10.

Kristijan Lovrić - Završila je kalvarija ovog dečka! Napokon je sa sebe skinuo stigmu najvećeg pehista HNL-a. Nakon što je u sezoni sedam puta pogađao okvir gola i slobodnjaka napokon je zabio protiv Intera.

Mislav Oršić - Ušao je s klupe i inače nemamo običaj stavljati igrače koji su odigrali manje od 60 minuta, ali bio bi grijeh ne staviti ga u najboljih 11. Svojim ulaskom ubrzao je igru Dinama, zabio je golčinu, asistirao je Musi i pripremio još par ozbiljnih prilika.

Izet Hajrović - Gladan je Hajro golova i utakmica. Pokazao je protiv Slaven Belupa (3-0) da je spreman za Viktoriju Plzen. Zabio je golčinu, imao niz prodora i opasnih prilika i trebao bi biti najveće Dinamovo oružje za europski uzvrat.

Mirko Marić - Igra kao Karim Benzema. Svojim kretnjama otvara prostor suigračima, a ima i lucidna proigravanja što je još jednom pokazao u slavlju protiv Istre 1961 (1-0). Asistirao je novopridošlom Kristalu Abazaju za sva tri boda. Na kontu već ima deset golova i šest asistencija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu