Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hajduk na kraju svita! Navijač dočekao našeg borca u Japanu

None Foto: Ivo Čagalj/Pixsell/Facebook

Antonio Plazibat u petak brani K-1 naslov protiv Nizozemca Roeala, Mannaarta, a našeg borca u Japanu je dočekao veliki Akisha Wada, veliki navijač Hajduka

Antonio Plazibat (24), aktualni osvajač K-1 Grand Prixa dobio je u Tokiju kraljevski tretman. Solinjanin u Japanu brani naslov, a u Zemlji izlazećeg sunca, u koju je otputovao s trenerima Milivojem Bajićem i Veljkom Vetmom, dočekao ga je Akisha Wada, veliki navijač Hajduka iz Japana.

Wada je bio sjajan domaćin te je Plazibata i njegovu svitu vodio u obilazak Tokija. Sve je začinio i pjesmama Hajduka, kojima je oduševio K-1 prvaka. Plazibat je u studenom postao, nakon Branka Cikatića i Mirka Filipovića, tek treći hrvatski osvajača Grand Prixa, a tu titulu je proslavio baš s Wadom.

Od tada je Japanac veliki Plazibatov navijač, dok se na '"bile" i Hrvatsku navukao 2002. Tada se u Japanu i Južnoj Koreji održalo Svjetsko nogometno prvenstvo. Wada od tada dolazi na Hajdukove utakmice kad god stigne.

Fešta u Japanu nakon što je Solinjanin Antonio Plazibat osvojio K-1 Grand Prix.

Posted by Hajdučke vijesti on Thursday, 23 November 2017

Plazibat naslov brani u srijedu, a suparnik mu je Nizozemac Roel Mannaart, borac iz poznatog amsterdamskog borilačkog kluba Mejiro Gym.

Komentari (2)
  • Daj akisha ne navlaci mu malera gasi pjesmu kad ga nokautiraju zamirisat ce mu fritule

    20. 3. 2018,   16:11
  • ovaj trofej i hajdukov dres baš nikak ne idu zajedno

    20. 3. 2018,   18:12