Obavijesti

Sport

Komentari 204

Hajduk pomeo Rijeku! Srušena je tradicija duga 2.813 dana...

Hajduk pomeo Rijeku! Srušena je tradicija duga 2.813 dana...
4

Hajduk je pobijedio Rijeku na Poljudu nakon 13 utakmica, nakon 7,5 godina, nakon 2.813 dana! Točnije, nije pobijedio nego: samljeo. U ama baš svakom elementu nogometne igre

VIDEO

Kako sjajna utakmica Hajduka i kako nedopustivo mlaka izvedba Rijeke: 4-0 za Splićane u 153. Jadranskom derbiju! Mijo Caktaš i Stanko Jurić nosili su domaće do pobjede i to kroz igru sa kojom ni 5-0 ili 6-0 ne bi bilo nezasluženo! Hajduk je poveo nakon manje minutu i pol, a Rijeka u 90 minuta nije nijednom zapucala u okvir splitskog gola! Jurić je nakon utakmice bio euforično presretan, svoju je radost otišao podijeliti s navijačima na tribine. I neka je... Zaslužio je!

Igor Bišćan sportski je čestitao svima na Hajdukovoj klupi. Pogleda smrknutog kao Kvarner usred najgore škure bure. Robert Murić je u 29' pucao sa 16 metara, metar od gola Josipa Posavca. I to je od Rijeke bilo sve! Jedini riječki igrač koji je večeras zaslužio pozitivnu ocjenu je golman Simon Sluga. A dobio je četiri gola. I to sve govori o vrhunskoj igri Hajduka tj. očajno, nedopustivo lošoj Rijeci koja je na Poljudu apsolutno nadigrana u ama baš svim elemntima nogometne igre.

Četiri laka komada

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
  • Hajduk je poveo nakon samo 80 sekundi utakmice! Gyurcso je izveo korner, nakon malo glavometa u kaznenom prostoru, Župarić je izbio, ali samo do Jurića koji s 12 metara pogađa mrežu Sluge za 1-0!
  • Poslije pola sata domaći su imali dva gola prednosti. Sjajna akcija Bilih, ubačaj s desne strane nezadrživog Jurića, a Hamza u naletu, posve sam sa 15 metara pogađa desne Slugine rašlje: 2-0!
  • U zadnjim trenucima prvog dijela Splićani su zapravo sve riješili. Centrašut zdesna, najprije Jairo puca glavom, Sluga jedva brani, a na odbijanac natrčava Caktaš i glavom s 4-5 metara zabija za 3-0. I to: 100% zasluženih 3-0!
  • Caktaš nakon samo 5 minuta nastavka zabija svoj drugi i Hajdukov četvrti gol. Ubačaj zdesna, Caktaš potpuno sam, bez ikakve riječke pratnje, utrčava na 12 metara pa lako zabija u donji desni kut nemoćnog Sluge: 4-0!

Svaka čast, Hajduče! Ovo je bila vrhunska izvedba Oreščaninove momčadi u jednakom takvom poljudskom ambijentu i uz iznimno korektnu igre obje momčadi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 204
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet