Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hajduk otpisao Jerteca i Buljata, dolaze četvorica

None Foto: Ivo Čagalj

Nakon Siniše Linića, s Poljuda bi uskoro mogao otići i dvojac koji je prije godinu dana došao iz Dinama. A Jako Andabak najavljuje pojačanja...

Izuzev Kreše Ljubičića, na Poljudu dolazaka igrača još uvijek nema. Nema ni najavljenih odlazaka, no ima otpisanih igrača. Siniša Linić i službeno više nije igrač Hajduka, a uskoro to najvjerojatnije neće biti ni Marijan Buljat ni Dario Jertec.
- Sva trojica mogu tražiti novi klub - jasno i nedvosmisleno poručio je predsjednik Hajduka Mate Peroš. Trener Miše navodno je sam otpisao Linića, nije mu trebao ni Jertec, dok je Buljata čak i želio zadržati. No Uprava je dvojcu pristiglom iz Dinama prošloga ljeta ponudio 50 posto manji ugovor, pa o treneru nije baš sve ovisilo. Nakon svega, definitivno je samo da ova trojica neće na pripreme u Sloveniju. Jertec i Buljat mogu i ostati u Hajduku, obojica imaju važeće ugovore.
- Mogu, naravno da mogu. Ali mi na njih ne računamo - kaže Peroš, koji odnedavno mora usko surađivati s velikim dioničarima. Jako Andabak nedavno je bez konzultacija sa strukom doveo Krešu Ljubičića, ali čini se da na tome ne misli stati.
- Dovest ćemo još četvoricu igrača, pregovori su pri kraju. Dvojica ili trojica od te četvorice bit će napadači - otkrio je Andabak. O imenima se ne zna previše ali, sudeći po naklapanjima u posljednje vrijeme, među tom trojicom bi mogli biti Brazilac Kardec, Makedonac Naumoski, Šibenčanin Rodić, Osječanin Primorac, možda još jedan Brazilac... Valjda je Andabak ovoga puta nešto pitao i struku.

Komentari (2)
  • jertec je dobar igrač. olako ga se je miše odrekao. momak nije dobio ni pravu priliku.a još prošle god. na pripremama je bio jedan od boljih igrača hajduka na pripremama.

    16. 6. 2009,   19:56
  • NIje valjao u Dinamu pa ni u Hajduku.Koliko mu prilika da ti da pokazuje da nije za pravi nogomet.On je dobar igrać za nekog oko sredine tablice i da tamo bude dobar.

    16. 6. 2009,   23:33