Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hajduk predstavio kalendar: Igrači kao kirurzi na operaciji

None Foto: Hajduk 14

Hajduk je već spreman za 2020.,a pripremio je i svoje navijače. Izašao je službeni kalendar "bilih" za nadolazeću godinu, a prvotimci su za te potrebe zasukali rukave i otišli na "bauštelu"...

U poslovnici Hajdukuovog glavnog sponzora, tvrtke Tommy u Solinu, svečano je u četvrtak navečer promoviran službeni kalendar za 2020. godinu.

Kalendar će se moći naći  prodaji odmah nakon promocije, a fotografije su snimljene na raznim lokacijama, gdje igrači obavljaju razne građevinske radove, gase vatru, kose travu, prodaju kruh i ribu, ali svakako će biti najzanimljivija fotografija iz veljače gdje prvotimci splitskog kluba krpaju i operiraju nogometne lopte.

Kalendar je tiskan u 15.000 primjeraka, a po potrebi će bit tiskane i dodatne količine. Sudeći prema reakcijama prvih navijača, pogođene su želje.

Na promociji kalendara bili su prvotimci Stanko Jurić, Jairo, Tonio Teklić i Davor Matijaš koji su potpisivali kalendare i fotografirali se s navijačima. 

Komentari (33)
  • Ha ha,ovi svakim danom sve luđi.

    14. 11. 2019,   19:19
  • CIRKUS...netko se dobro našalio sa Hajdukom...najjača mi je ova iz pekare gdje prodavaju kifliće od Svaguše....samo nevidim nigdje fritule..nema ih kao ni titule.

    14. 11. 2019,   19:57
  • Dobra ideja. Hoće biti i ona gdje Stanko piva i dirigra Torcidi ?

    14. 11. 2019,   18:59