Obavijesti

Sport

Komentari 100

Hajduk predstavio pojačanja: Još vjerujemo u naslov prvaka

Hajduk predstavio pojačanja: Još vjerujemo u naslov prvaka
5

Filip Ozobić, Goran Blažević i Goran Milović novi su igrači Hajduka. Znakoviti su i brojevi na dresu koje su dobili, pogotovo Blaževićev koji je uzeo Subašićevu jedinicu

VIDEO

Hajduk je na Poljudu predstavio tri prinove – golmana Gorana Blaževića, stopera Gorana Milovića i veznjaka Filipa Ozobića. No znakovitije od samog predstavljanja novih igrača, bili su brojevi na dresovima koje su im podijeljeni. Blažević je dobio Subašićevu jedinicu, Milović Miličevićevu peticu, a Ozobić Vejićevu sedmicu.

- Danas je tema konferencije nešto drugo, o statusu igrača ćemo drugom prigodom – nije se dao sportski direktor Hajduka Milo Nižetić, koji je otkrio kako su se trojica igrača koje je Hajduk predstavio uklopila u Malešov plan 'recesijskih' ugovora.

Blažević je potpisao na 4,5 godine za 60 tisuća eura, Milović na 3,5 za 40.000, a Ozobić je stigao na šestomjesečnu posudbu za plaću, uz opciju produženja posudbe. Hajduk još polaže i pravo na 10% njegovog budućeg transfera.

Za Gorana Blaževića potpis ugovora s Hajdukom je povratak u klub u kojem je ponikao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nadam se da ću zadovoljiti želje navijača i struke i da ću dosadašnju dobru formu još malo i unaprijediti. Neću lagati javnost i reći kako sam odbio sve ponude radi Hajduka. Istina je, imao sam i duplo i troduplo boljih ponuda u inozemstvu, no procijenio sam kako je Hajduk u ovom trenutku za mene najbolja opcija. Koliko vidim i čitam, reakcije navijača Hajduka su pozitivne i ja ću im se pokušati odužiti – kazao je Blažević, koji se nada povratku među reprezentativne kandidate.

- Naravno da se nadam, jer nisam s popisa kandidata otpao zbog loše forme, nego situacije u kojoj se Šibenik nalazio. Vjerujem da ću kao golman Hajduka imati više šansi da se dokažem, a ja mogu samo obećati da ću dati sve od sebe.

Goran Milović karijeru je također započeo u omladinskom pogonu Hajduka, no afirmaciju je stekao u susjedstvu, u Parku mladeži. Sada se i on vraća ispuniti dječački san.

- Za mene neće biti poseban problem prilagoditi se na Poljud, jer sam tu odrastao, poznajem dosta suigrača od ranije i vjerujem da ću izboriti poziciju u momčadi.

Premda je u dresu Splita bio standardno dobar, polovinom prvog dijela sezone ispao je iz konkurencije, jer nije želio produžiti ugovor.

- Ne želim se vraćati na ono što je bilo. Ovo je za mene nova prigoda, nova stranica u karijeri i vjerujem da ću opravdati očekivanja. Bez obzira što dolazim kao pojačanje, svjestan sam kako nikome mjesto nije zagarantirano i da ću morati dati sve od sebe.

Filip Ozobić također kaže kako ne očekuje probleme u prilagodbi na novu sredinu.

- Iz mlade reprezentacije znam Lendrića, Vukušića, Tičinovića, iz Zadra Subašića i Tomasova. Došao sam u veliki klub, znam što se od mene očekuje i nastojat ću to i opravdati. U Spartaku se nisam uspjevao izboriti za prvu momčad jer je limit 6 stranaca, a novi trener doveo je brojne Brazilce i Argentince.

Ozobić ne krije šampionske ambicije.

- Nikad se ne treba predavati, treba vjerovati u sebe. Ako na koncu budu bolji, čestitat ćemo im, ali se sigurno nećemo unaprijed predati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića