Obavijesti

Sport

Komentari 157

Rendulić: Igranje bez publike je kao juha bez soli, prava šteta...

Rendulić: Igranje bez publike je kao juha bez soli, prava šteta...
10

Momčad Hajduka teže je od očekivanja došla do sva tri boda protiv Istre koja je vodila sve do 68. minute, no golovima Vučura, Caktaša i Ivanovskoga Hajduk je okrenuo rezultat u svoju korist i došao do bodova

VIDEO

Momčad Siniše Oreščanina stigla je do sva tri boda protiv Istre 1961 na Poljudu. Pobijedili su 'bili' s 3-1, a rezultat ne odražava pravo stanje stvari na terenu. Lako je Hajduk mogao ostati bez bodova.

Ozljedama desetkovana Istra 1961 dobro se držala u prvom poluvremenu. Vodila se velika bitka na sredini terena, a mreže su mirovale sve do 50. minute kada je Istra povela. Moha Traore probio je desnu stranu, opalio je oštro u ruke Josipa Posavca koji to odbija u zrak, a loptu glavom u mrežu sprema Španjolac Adrian Fuentes. Napadač Istre je u tom pokušaju srušio Posavca koji je ostao ležati, ali se sudac nije oglasio.

Na 1-1 izjednačuje Stipe Vučur koji je dobro reagirao na jednu odbijenu loptu. Prethodno je pucao Mijo Caktaš, Josip Čondrić loptu odbija u prečku, a austrijski Hrvat zabija iz blizine. U 67. minuti već je 2-1. Bassel Jradi izborio je kazneni udarac nakon što je u ruku napucao gostujućeg braniča. Caktaš je mirno realizirao kazneni udarac.

Konačnih 3-1 postavlja Mirko Ivanovski u 84. minuti nakon lijepe akcije sa Jairom koji ga je nesebično poslužio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Druga je to pobjeda Siniše Oreščanina na klupi Hajduka, te će barem malo sprati gorak okus nakon ispadanja u Kupu od Osijeka ranije ovog tjedna.

- Kao što ste i vidjeli, bila je to tvrda utakmica. Mi smo dobro odolijevali, poveli smo, imali smo dosta prilika i poluprilika koje nismo iskoristili. Drugi gol je prelomio utakmicu, nakon čega se nismo uspjeli vratiti - rekao je Krunoslav Rendulić.

Ipak, Rendulić ne očajava.

- Vjerujem da s dva-tri prava pojačanja možemo ostati u ligi i ostat ćemo! 

Krunoslav Rendulić je bivši igrač Hajduka, ali danas nije bilo publike da ga pozdravi.

- Nije gušt igrati pred praznim tribinama, to je kao juha bez soli, uskraćeni smo za taj doživljaj - simpatično je zaključio Rendulić.

Siniša Oreščanin bio je zadovoljan nakon pobjede, ali ostaje žal zbog kartona Juranovića i Ivanovskog koji uoči zadnjeg prvenstvenog kola polusezone otpadaju za Dinamo.

- To mi je najveći žal, nisam ni znao da je Jura dobio karton, pobjeglo mi je to u onom naguravanju, ali koga nema bez njega se može - rekao je trener 'bilih'.

Oreščanin je posebno nahvalio Hamzu Barryja zbog doprinosa s klupe, a prokomentirao je i sjajnu formu Mije Caktaša od svog dolaska na klupu Hajduka.

- Igračima je najvažnije da im ne prodaješ priču, da to što radite ima nekog smisla. To iskusni igrači znaju i tako se dobije njihovo povjerenje - znakovito je zaključio Oreščanin.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener