Obavijesti

Sport

Komentari 41

Hajdukov Delap: Juranović iz auta loptu baca i do 35 metara

Hajdukov Delap: Juranović iz auta loptu baca i do 35 metara
2

Josip Juranović loptu iz auta baca i do 35 metara, a Marijan Pušnik na tome gradi i taktiku. 'Kad nam se priključi Mađar Futacs, gotovo dvometraš, pokušavat ćemo protivnike ugroziti i iz auta', kaže Juranović

VIDEO

U Hajduku dugo nisu znali da u momčadi imaju ‘tajno oružje’, tek nedavno su otkrili kako Josip Juranović može iz auta baciti loptu jako daleko, preko 35 metara. Ne baš kao legendarni Rory Delap, ali dovoljno daleko da loptom iz auta pogodi suigrača u kaznenom prostoru protivnika.

- Znao sam da mogu baciti daleko, ali tek nedavno sam saznao i koliko daleko. Kad su treneri vidjeli da lopta leti toliko daleko, malo smo vježbali s ‘medicinkama’ od četiri kilograma, dodatno sam ojačao ruke i usavršio tehniku, pa sada lopta leti zaista jako daleko - kaže Juranović i dodaje:

- Eksplozivnost i snaga su moja prednost, ali lopta leti daleko samo ako imate pravu tehniku. To vam je tako i u bacačkim disciplinama, ne leti disk ili koplje samo zbog snage onoga koji baca, nego radi tehnike.

Hajdukov desni bek, koji je došao kao veznjak, polako se privikava na ulogu u momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Draže mi je igrati u veznom redu, no za potrebe momčadi spreman sam odigrati i na boku, pa i istrpjeti kritike zbog nešto lošijih izdanja. Nije to moja prirodna pozicija, ali igram tamo gdje me trener postavi, tamo gdje mogu najviše pomoći momčadi - kaže “Hajdukov Delap”, čije je izbacivanje lopte iz auta primijetio i trener.

Josip Juranovic

- Radimo na nekim ‘specijalima’ iz auta, ne mogu vam otkrivati sve detalje, ali kad u momčad uđe Mađar Marko Futacs, koji je skoro dvometraš, sigurno ćemo pokušati ugroziti protivnika i na taj način - kaže Hajdukov Delap.

Juranović je samozatajan, u Hajduk je stigao “na mala vrata”, iz treće lige, pa preko B momčadi Hajduka u kojoj je skupljao iskustvo, sve do prve momčadi.

- Cilj mi je postati standardan, a velika želja osvojiti trofej s Hajdukom. Nadam se da će mi se obje želje ispuniti.

Gode mu pohvale, ali Pušnikova izjava slovenskim medijima kako je Juranović novi Darijo Srna baš mu i nije legla. Ne želi je čak niti spominjati.

- Uf, trener me baš iznenadio tom izjavom. Sigurno je mislio najbolje, želio me pohvaliti i podići tom izjavom, ali kakav Srna, gdje sam ja od Srne... Ne bih ja da se o tome dalje ni govorio, nema smisla - zaključio je skromni Juranović.

On je spreman, čeka je još samo taj čuveni Mađar Futacs. Kad se i on priključi, Juranović će bacati, a “grdosija” od 196 cm kuhati paniku pred golom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida